Perşembe, Nisan 25, 2024

Samsung Galaxy Z Flip4 Sızıntısı: Daha Büyük Ekranla Gelecek!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Güney Kore merkezli teknoloji devlerinden Samsung‘un yeni nesil katlanabilir akıllı telefonları hakkındaki yeni söylentiler gün geçtikçe çoğalıyor ve en sonuncusu Galaxy Z Flip4 modelinin daha büyük bir kapak ekranına sahip olacağını ortaya atıyor. DSCC’den Ross Young tarafından elde ettiğimiz bilgiler, ekran hakkında net ölçüler ve özellikler sunmasa da Flip4 modelinin dış panelinde kullanılan ekranın 2 inç ve üzeri bir büyüklüğe ulaşacağını belirtiyor.

Daha büyük ekran, daha büyük batarya, amiral gemisi yonga seti…

Orijinal Galaxy Z Flip modeli dış kapakta 1.1 inçlik ekrana sahipti, Galaxy Z Flip 3 modelinde ise bu değer 1.9 inç’e büyüdü ve şimdi ise 2 inç olarak biraz daha büyük bir ekran ile gelecek. Ayrıca son söylentilere göre önceki modele kıyasla 100 mAh daha fazla hacme sahip 3.400 mAh kapasiteli bataryadan enerji alacak.

Samsung Galaxy Z Flip4 ile ilgili bir diğer söylentiler ise teknik tarafı ilgilendiriyor. Spekülasyonlara göre cihaz Qualcomm’un Snapdragon 8 Gen 1+ yonga setinden güç alacak ve şirketin hedeflerinde 2022 yılında oldukça büyük miktarda katlanabilir akıllı telefon satışı elde etme planları yer alıyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler