Cuma, Nisan 26, 2024

Samsung Galaxy Z Fold 2’nin En Pahalı Versiyonuna Bakın

Paylaş

silkroad gaminggentr

Güney Koreli teknoloji devi 5 Ağustos Çarşamba günü Unpacked ismini verdiği lansman etkinliğinde yeni cihazlarını ve aksesuarlarını tanıtacak ve bu cihazların içerisinde şirketin yeni nesil katlanabilir telefonu Galaxy Z Fold 2‘de yer alıyor.

Şu ana kadar Galaxy Z Fold 2’nin 2000 Amerikan Doları fiyat etiketine sahip olacağını biliyorduk ancak Samsung beyciğim her zamankinden daha pahalı bir versiyon üzerinde çalışmalar sergiliyor.

Çin merkezli sosyal paylaşım platformu Weibo üzerinden paylaşım yapan Ice Universe beyciğim; Samsung’un, Galaxy Z Fold 2’nin markalı bir varyant üretmek için moda evi Thom Browne ile bir ortaklık aşamasında olduğunu söyledi.

Galaxy Z Fold 2 Thom Browne Edition

Markalı varyantın kutu içeriğinde Galaxy Z Fold 2 akıllı cep telefonu yer almakla beraber, şirketin yeni akıllı saati Galaxy Watch 3 Titanium Edition ve Samsung Galaxy Buds Live yer alacak. Teknoloji paketinin yaklaşık 20.000 yuan fiyat etiketine (2850 Dolar) sahip olması beklentiler arasında.

Beklenilen Thom Browne paketi

ThomBrowneEvent

Eğer Samsung, Thom Browne ile gerekli ortaklığı sağlar ise 2850 Amerikan Dolarına satışa çıkacak teknoloji paketinin içerisindeki ürünler bu şekilde görünecek. Markanın sembolü olan Kırmızı, Beyaz, Koyu Mavi şeritler tüm ürünlerde hakim olacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler