Çarşamba, Nisan 24, 2024

Samsung Galaxy Z Fold 3 Depolama Alanı Olarak 512 GB Seçeneğiyle Gelecek!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung Galaxy Z Fold 3 ve Z Flip 3’ün duyurulmasının beklendiği Samsung’un söylentili Unpacked etkinliğinin tarihine önümüzde yaklaşık olarak bir aydan daha kısa bir süre var ve Ağustos ayında gerçekleşmesi beklenilen Unpacked etkinliğinde bu iki akıllı telefonun yanı sıra yeni Samsung teknolojilerini göreceğiz.

Bu noktada, normalde cihazlar hakkında ayrıntılı bir teknik özellik sayfası beklerdik, ancak sızıntılar şaşırtıcı derecede yavaş geldi. Ancak bugün, Samsung’un Samsung Galaxy Z Fold 3 için tıpkı 256 GB ve 512 GB seçeneği bulunan Samsung Galaxy Z Fold 2 gibi 512 GB depolama seçeneği sunacağına dair onay aldık.

Bu sızıntı biraz önemli, çünkü Samsung Galaxy Z Fold 3’ün Fold 2’den önemli ölçüde daha ucuz olacağını duyduk ve bu söylentiye rağmen daha yüksek depolama seçeneğini görmek gayet güzel.

Cihazın Qualcomm Snapdragon 888 yonga setinden güç alacağı, minimum olarak 12GB RAM ve 256GB depolama kapasitesi, 4.380mAh pil ve 25W hızlı şarj desteğine sahip olacağı da söylentiler arasında. Ayrıca bir ekran içi parmak izi okuyucusuna ve ekran altı ön kameraya sahip olacağı bildiriliyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler