Cuma, Nisan 26, 2024

Samsung Galaxy S21 FE, 25W Hızlı Şarjı Destekleyecek!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Güney kore merkezli teknoloji devi Samsung hala uygun fiyatlı amiral gemisi akıllı telefonları piyasaya sürmeye kararlı ve bu nedenle şirketin birinci sınıf Galaxy S serisi akıllı telefonlarının Fan Sürümünü bitirme planı henüz yok. Yaklaşan Galaxy S21 FE’nin lansman tarihinin ertelenmesi bazı şüphelere yol açsa da, Güney Koreli teknoloji devi Galaxy S21 FE’yi piyasaya sürme yolunda ilerliyor.

Galaxy S21 FE (SM-G9900 model numarası) için olan Samsung EP-TA800 şarj cihazı, yakın zamanda Çin’in 3C sertifikasyon web sitesini ziyaret ederek S21 FE’nin önümüzdeki aylarda piyasaya sürüleceğini doğruladı. Bunun ötesinde, sertifika sitesi, S21 FE’nin geçen yılki S20 FE’ye benzer şekilde 25W’a kadar hızlı şarjı destekleyeceğini, ancak ikincisi 25W yerine 15W bir şarj cihazıyla geldiğini ortaya koyuyor. Bununla birlikte, Samsung’un 25W güç adaptörünü S21 FE ile birlikte kutu içeriğinde gönderip göndermeyeceği henüz değil.

S21 FE 3C
Samsung Galaxy S21 FE, 25W Hızlı Şarjı Destekleyecek! 2

İlginç bir şekilde, Samsung’un yaklaşan Galaxy S21 FE modelini geçen yılki Galaxy Note20’nin halefi olarak pazarlaması bekleniyor. Daha da ilginci, her ikisinin de yılın ikinci yarısında piyasaya çıkması dışında iki akıllı telefon arasında hiçbir benzerlik olmayacak. Samsung’un bunu Note20’nin halefi olarak nasıl pazarladığını görmek ilginç olacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler