Cuma, Nisan 26, 2024

Samsung Gear S3 Türkiye’de satışa çıktı, işte fiyatlar!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung yeni analog akıllı saati Gear S3‘ü Türkiye’de satışa çıkarttı. Beklenen fiyatlarda satışa sunulan Gear S3 gelişmiş teknolojisi ve tasarımı ile ön plana çıkıyor. Saat 2 Aralık tarihinde raflarda yerini alacak.

Samsung Gear S3 neler sunuyor ?

Samsung yeni akıllı saatinde iki farklı model ile karşımıza çıkıyor. Spor tutkunları için Gear S3 frontier, tasarım ve fonksiyon arayanlar için de Gear S3 classic ile gelen yeni modeller minimalist ve zarif bir tasarıma sahip diyebilirim. Bir de şöyle bir durumumuz var; Türkiye’de akıllı saatler henüz bir türlü oturabilmiş ve yaygınlaşabilmiş değil. Çünkü kullanıcılar yüksek fiyatlara bu saatleri satın almaktan çekiniyor. O yüzden fiyatlar konusunun tekrar ele alınması gerektiğini düşünüyorum. Hele ki teknik özellikleri ve kütüphanesi gelişmemiş saatler için “vay haline” diyorum.

Samsung Gear S3 serisinde geniş ekranlı bir tasarım bizleri karşılıyor. Aynı zamanda kullanıcıların ihtiyaçlarına göre kişiselleştirilebilir seçenekler de eklenmiş. 16 milyon renk skalası bulunan Gear S3‘te bir de her zaman açık ekran (AOD) bulunuyor. Her zaman açık olması şarj konusunda kafanızda soru işareti oluşturmasın. Bu teknoloji 24 saat içerisinde sadece %1 şarj tüketiyor.

gear-s3-frontier
Aynı zamanda 22 mm boyutunda standart kayış ile gelen Gear S3, tek şarj ile 4 günlük bir kullanım imkanı sunuyor. Bundan önceki serilerde pil sorunu hat safhadaydı hatırlarsanız. Gear S3‘te ise kullanım süresinin artışı bizi de memnun etti.

samsung-gear-s3-classic
Suya ve toza karşı dayanıklı

Cihaz IP68 sertifikası ile birlikte geliyor. Yani suya ve toza karşı dayanıklı olduğu gibi, suyun altında da kullanıma izin veriyor. Ancak derinlik ve süre zarfında henüz bir açıklama yapılmış değil. Her iki Gear S3 modelinde de çizilmeye karşı dirençli Corning Gorilla Glass SR+ teknolojisi kullanıldığını belirtelim.

gear-s3-frontier-003
4 GB dahili hafızası bulunan yeni akıllı saatlerde hoparlör, barometre, GPS, hız ölçer, kalp sensörü ve spor aktivite uygulamaları mevcut. 1.3 inçlik Super AMOLED ekran bulunan Gear S3, 2 Aralık tarihinde satışa sunulacak. Her iki saatin piyasa satış fiyatı 1299 TL olarak belirlenmiş durumda. Diğer teknik özellikleri ise aşağıdaki karşılaştırma tablosundan inceleyebilirsiniz.

gear-s3-tanitim-003
Teknik özellikler

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

1 Yorum

  1. En önemli ihtiyaç duyulan özelliği sesli komut özelliği Türkçe dil desteği olmadığından dolayı çalışmıyor. Bu durumda sadece bir aksesusar olarak kullanılabilir. Bir aksesuara da bu bedeli ödemek saçma. Bu sıkıntı çözülene kadar alınmamasını tavsiye ederim.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler