Cumartesi, Nisan 20, 2024

Samsung, Mobil Dünya Kongresi’nde Yeni Teknolojilerini Tanıtacak!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung, bu sene gerçekleştirilecek olan Mobil Dünya Kongresi (MWC) ile aynı zamana denk gelen 27 Şubat’ta bir etkinlik düzenleyeceğini resmi olarak duyurdu. Yayımlanan animasyonlu videoda akıllı saat, katlanabilir akıllı telefon, tablet ve dizüstü bilgisayar görüyoruz.

Samsung’un yeni dizüstü bilgisayarını, akıllı saatini, tabletini ve katlanabilir akıllı telefonunu tanıtacağı etkinlik 27 Şubat’ta şirketin resmi YouTube kanalında yayınlanacak.

Screen Shot 2022 02 17 at 9.53.54 AM.0
Samsung, Mobil Dünya Kongresi'nde Yeni Teknolojilerini Tanıtacak! 2

Samsung Electronics’in yeni Bilgi İşlem Ar-Ge Ekip Başkanı Hark-sang Kim, bu duyurunun beraberinde yayımlanan bir blog yazısında, şirketin “yeni nesil Galaxy Book serisi” için öncelikleri hakkında bir takım ipuçları paylaştı. Başkan Kim, yeni Galaxy Book serisinde amaçlarının birlikte çalışan çeşitli farklı Galaxy cihazları ile “cihazlar ve işletim sistemleri arasında sorunsuz bir deneyim sunmak” olduğunu vurguladı.

Güney Koreli şirketin Microsoft ile yaptığı işbirliğinde kullanıcıların Android uygulamalarını Windows işletim sistemine sahip bilgisayarlarından kontrol etmelerini sağlayan Telefonunuz uygulaması sayesinde bir takım cihazlar arası işlevsellik zaten görmüştük. Samsung ayrıca Samsung Gallery ve Samsung Notes gibi uygulamaların artık mobil ve bilgisayarda tutarlı bir görünüm ve his sunduğunu söylüyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler