Perşembe, Nisan 25, 2024

Samsung Galaxy Note 20 Hakkında Yeni Bilgiler Sızdırıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung’un yaklaşmakta olan amiral gemisi akıllı telefonu Galaxy Note 20, Galaxy Club beyciğime göre selefi Galaxy Note 10’dan daha fazla pil ömrünü kullanıcılara sunacak. Daha spesifik olmamız gerekir ise yaklaşan Galaxy Note 20, geçen sene tanıtılan Note cihazından daha yüksek mAh değerine sahip bir pil ile gelecek. Samsung beyciğimin yakın zamanda piyasaya sürdüğü ve çok fazla beğeni topladığı Galaxy S20 cihazı 4000 mAh pil ile çalışıyor.

Ayrıca bir diğer sızıntılara göre Note 20 serisinin iki farklı varyantta gelmesi bekleniliyor; birincisi Note 20, ikincisi ise Note 20+ (Plus). Note 20’nin abisi olacak olan Note 20+ modelinin pil kapasitesi hakkında hiçbir bilgiye sahip olmasak bile kardeşi Note 20’den daha fazla pil kapasitesine sahip olacağı muhtemel.

Şu anda, Galaxy Note 20 serisinin özellikleri hakkında fazla bilgimiz yok, ancak söylentilere inanılırsa, Note 20 serisi Snapdragon 865+ işlemci ile karşımıza gelecek (yine Avrupa için Exynos geleceği kesin). Samsung’un ayrıca Exynos yonga seti ile güçlendirilecek akıllı telefonun farklı bir varyantı olduğunu düşünülüyor.

S10 ve Note 10’da olduğu gibi, Galaxy S20 ve Galaxy Note 20’nin de neredeyse benzer bir tasarımı paylaşması muhtemeldir, yani yaklaşan Note 20 serisinin Galaxy S20’den radikal olarak farklı görünmesi olası değildir. Durum ne olursa olsun, önümüzdeki Galaxy Note 20 serisinin muhtemel çıkış tarihi, önceki Note 10 serisinin geçen yıl piyasaya sürüldüğü Ağustos ayı olacaktır.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler