Çarşamba, Nisan 24, 2024

Samsung Reminder Artık Microsoft To-Do ile Senkronize Oluyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Artık hatırlatıcılarınızı Samsung Reminder uygulamasında Microsoft To-Do ile senkronize edebilirsiniz. Telefonunuza anımsatıcılar ekledikten sonra, buna bilgisayarınıdan ve Microsoft To Do, Outlook ve Teams’in tarayıcı uygulamalarından erişim sağlayabilirsiniz. Microsoft To-Do özelliği sayesinde Samsung Reminder senkronizasyonu artık Android 10 veya sonraki sürümlere sahip tüm Galaxy Modelleri için mevcut.

Nasıl kullanırım?

  • Artık bağlanmak her zamankinden daha önemli. Bir aramadan hatırlatıcı oluşturun ve bu, Yapılacaklar’daki tüm görevlerinizle birlikte kullanılabilecektir. Daha da iyisi, Telefonunuz uygulamasıyla doğrudan dizüstü bilgisayarınızdan aramanızı başlatmak için “Çeviricide Aç” ı tıklayabilirsiniz.
  • Hareket halindeyken hızlı bir şekilde hatırlatıcı kaydetmek için Bixby’yi kullanabilirsiniz. Sadece “Bixby, bana bu akşam faturaları ödememi hatırlat” deyin ve yakalanan hatırlatıcı senkronize olur ve Bilgisayarınızda ve web’de kullanılabilir olur.
  • Samsung Mesajları, Samsung Notes veya Samsung tarayıcısından bir hatırlatıcı oluşturun, ardından bunları bilgisayarınızdaki Yapılacaklar uygulamasında yönetin.

Samsung Reminder’den Microsoft To-Do’ya aktarım senkronizasyonu nasıl aktif edilir?

  • Samsung Hatırlatıcı uygulamasını> Ayarlar> Microsoft To Do ile Eşitle’yi açın.
  • Microsoft hesabınızla oturum açın.
  • İzin isteğini kabul edin.
Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler