Cuma, Mart 29, 2024

Samsung Reminders Artık Microsoft To-Do ile Senkronize Çalışıyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Ağustos ayında Microsoft ve Samsung, bulut hizmetleri etrafında derin bir ortaklık kurduklarını duyurdular ve geçen hafta Samsung Notes’un artık Microsoft’un Outlook.com ile senkronize edileceği bildirilmişti. Bugün ise Güney Koreli teknoloji devlerinden Samsung, Microsoft To Do ile senkronize olmak için Samsung Hatırlatıcılar uygulamasını güncelledi.

Bu özellik kullanıcıların isteğine bağlı olarak çalışıyor ve ayrıca Samsung Cloud ile birlikte senkronizasyona devam edebiliyor. Özellik, Samsung Galaxy Note 20 serisinin lansmanının bir parçası olarak duyuruldu, ancak tüm Samsung kullanıcılarının kullanımına sunulacağını varsayıyoruz.

https://youtu.be/OMsylV9JmeQ
  • Samsung Galaxy Note 20’nizde, sevdiğiniz mobil uygulamalara Telefonunuz uygulaması aracılığıyla doğrudan Windows 10 bilgisayarınızdan erişebilir ve etkileşimde bulunabilirsiniz.
  • Samsung Notes’tan notlar, Web’de Outlook veya OneNote üzerindeki OneNote özet akışınızla bir görüntü olarak otomatik olarak eşitlenebilir.
  • Ayrıca, Microsoft To Do, Outlook ve Microsoft Teams deneyimlerindeki Samsung Hatırlatıcıları Galaxy Note20’nizden Windows 10 bilgisayarınıza senkronize edebilirsiniz.
  • Outlook, Galaxy Watch 3 akıllı saatindeki yerel e-posta uygulaması olacak.
  • 15 Eylül’den itibaren, uygulamayı Samsung Galaxy Store’dan indirerek Xbox Game Pass’in en iyi deneyimini yaşayabileceksiniz ve size genişleme paketlerine, indirilebilir içeriğe ve daha fazlasına erişim özgürlüğü verecek.
Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler