Perşembe, Mayıs 9, 2024

Samsung, Sanal Asistan Destekli Yeni Monitör Ailesini Tanıttı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung bugün, yeni ve geliştirilmiş özelliklerle birlikte genişletilmiş Smart Monitor serisini duyurdu. Samsung Smart Monitor serisi artık daha büyük bir 43 inç M7 (UHD çözünürlüklü) modeli içeriyor. Ayrıca, M5 (FHD çözünürlük) modelleri artık 24 inç, 27 inç ve 32 inç ekranlarda mevcut hale getirildi.

Üç farklı model!

  • Smart Monitor M7 43 ”(Model: M70A) – Amiral gemisi modeli olarak, Smart Monitor M7 artık üretkenliği en üst düzeye çıkaran ve eğlenceyi geliştiren daha büyük 43 inç ekran boyutunda geliyor ve çalışırken, öğrenirken sürükleyici bir deneyim sunan kenarlıksız bir tasarıma sahip durumda. 4K Ultra Yüksek Çözünürlüklü (UHD) ekrana sahip 43 inç M7, her ayrıntıyı optimize etmek için yerleşik içerik akışı uygulamaları, hoparlörler ve HDR10 özellikleriyle güvenilir bir iş cihazından anında 4K eğlence merkezine geçiş yaparak işlevsellikleri sorunsuz bir şekilde değiştirebilirsiniz.
  • Beyaz Smart Monitor M5 27 ”ve 32” (Model: M50A) – Popüler M5 modeli artık hem 27 hem de 32 inç modelleri için şık bir beyaz tasarımla geliyor. Yeni renk, minimalist esintili tasarımlarla mükemmel uyum sağlamayı hedefliyor ve her türlü iç mekan estetiğine son bir dokunuş katarak tasarım bilincine sahip bir kullanıcının evini tamamlamak için ideal bir seçim oluyor.
  • Smart Monitor M5 24 ”(Model: M50A) – M5 serisi artık yeni bir 24 inç Full HD form faktörüyle geliyor ve bu da onu boyut ve fiyat açısından en erişilebilir Akıllı Monitör yapıyor. Smart Monitor’ün kompakt boyutlandırması, daha büyük bir monitör için masa alanına sahip olmayanlar veya sadece iyi değerde çok işlevli bir monitör arayan müşteriler için ideal bir seçim.

Yeni özellikler, çevre dostu iyileştirmeler ve daha fazlası

Samsung bugün ayrıca TV Plus, içerik önerileri sunan Evrensel Kılavuz, Google Asistan ve Amazon Alexa desteği, “Ekranda PC” ile geliştirilmiş Uzaktan Erişim özelliği ve daha fazlasını içeren bir dizi yeni özelliği bu monitörler ile birlikte duyurdu. Son olarak, M7 43 inç artık geri dönüştürülmüş plastikten yapılmış kasa, hepsi bir arada güneş enerjisiyle çalışan bir uzaktan kumanda ile birlikte geliyor ve iç mekan güneş ışığı, ampuller veya bir USB-C bağlantısından şarj ile çevre dostu verimlilik sağlıyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler