Cuma, Nisan 19, 2024

Samsung, Sporculara Özel Galaxy Buds Üretecek!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Geçtiğimiz ay Samsung, hem ülkemizde hemde dünya çapında bir Unpacked etkinliği düzenledi ve bu etklinlikte Yeni Galaxy aile üyelerinden S20 familyasını, Galaxy Z Flip katlanabilir telefonunu ve Galaxy Buds + ismini verdiği gelişmiş kablosuz kulaklığını tanıttı.

Şirket bir çok yeni ve harika ürünü duyururken, Samsung’un aklında yapmayı çok fazla istediği başka bir ürün serisi var gibi görünüyor: Sporculara özel kulaklık.

Letsgodigital aracılığı ile sızdırılan bir yeni marka dosyalamasına göre Samsung, fitness pazarını hedefleyen yeni kulaklıklar sunmayı planlamakta. Ticari marka EUIPO’ya göre 2 Mart 2020 tarihinde bir marka başvurusu yapıldı ve aynı tarihte bu başvuru sızdırıldı. Ticari marka, aşağıdaki açıklama ile Sınıf 9 olarak tanımlanmış.

bean
Samsung, Sporculara Özel Galaxy Buds Üretecek! 2

Giyilebilir kablosuz kulaklıklar temel olarak bir MP3 çalardan oluşur; kulaklığın açık veya kapalı olduğunu algılamak için bir sensör içeren kablosuz kulaklıklar; bir fitness rehberi sağlamak için yazılım içeren kablosuz kulaklıklar; mesafe, hız, zaman, kalp atış hızındaki değişiklikleri, aktivite seviyesini, yakılan kalorileri ölçmek için yazılım içeren kablosuz kulaklıklar; kulaklıklar.

Samsung Bean yada Samsung Galaxy Bean

Açıklamadan anlaşıldığı üzere, Samsung giyilebilir fitness pazarına atılmayı planlıyor gibi görünüyor. Şirketin zaten bu sektör için üretilmiş bir dizi akıllı saati mevcut, ancak yeni Beans kulaklıkları yıllar içinde Samsung’un ilk fitness odaklı kulaklıkları olacak.

Şirketin önceki girişimi 2016 yılında piyasaya sürülen Galaxy X Icon kulaklıkları idi. Şirket daha sonra özellikleri yeniledi, ancak yeni kulaklığın gerçekten kablosuz olması bekleniyor ve Galaxy X Icon’da eksik olan bir dizi özelliğe sahip olacak gibi görünüyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler