Salı, Nisan 23, 2024

Samsung The Sero Televizyonlarını Tanıttı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Televizyonlar konusunda kendisini kanıtlamış olan markalardan biri olarak karşımıza çıkan Samsung, kısa süre önce yaptığı tanıtımla bu alanda ne kadar iddialı olduğunu göstermiş oldu. Marka dikey konumda kullanılabilen The Sero televizyon modellerini tanıttı.

Dikey Kullanılabilen The Sero Televizyon

Samsung’un en başarılı ekran teknolojilerinden biri olan QLED ekranlara sahip olan The Sero, hem yatay hem de dikey olarak kullanılabiliyor. 43 inçlik ekran boyutuna sahip olan seri, kendi standına sahip.

Bu sayede istediğiniz zaman televizyonu dik konuma getirebiliyor ve bu şekilde kullanabiliyorsunuz. Tabii ki standart televizyonlarda olduğu gibi yatay şekilde kullanım imkanı da sunulmakta.

The Sero

43 inçlik panellerle beraber 60 watt gücünde 4.1 ses sistemini de beraberinde getiren televizyon, Samsung’un sanal asistanını da desteklemekte. Bixby sanal asistanının en azından kendi ülkesinde kullanışlı olduğunu düşünecek olursak, bu konuda da artı bir nokta sunulduğunu söylemek yanlış olmaz.

The Sero

Akıllı TV özellikleri sayesinde birçok farklı mod sunan cihazın Mayıs ayında Güney Kore’de satışa çıkacağı da açıklandı. Yeni TV modeli için belirlenen fiyatın ise 1600 dolar olduğunu ekleyelim. Şu an için bu modelin ülkemizde satılıp satılmayacağı konusu ise soru işareti.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler