Perşembe, Nisan 18, 2024

Samsung TV Plus Ücretsiz Oluyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung TV Plus servisi; haberlere, sporlara, eğlenceye ve daha fazlasına anında erişim sağlayabileceğiniz reklam destekli bir akıllı televizyon video hizmetidir. Abonelik herhangi bir biçimde ek bir cihaz veya kredi kartına gereksinim duymuyor.

Şimdiye kadar, Samsung TV Plus yalnızca 2016-2020 Samsung TV’lerde mevcuttu. Bugün Samsung, Samsung TV Plus’ın Galaxy akıllı telefonlar S10, S20, Note10 ve Note 20 modelleri için mevcut olduğunu duyurdu. Bu akıllı telefon sahipleri, uygulamayı Galaxy Store veya Play Store’dan indirebilir.

Samsung TV Plus
Samsung TV Plus Ücretsiz Oluyor 2

Samsung TV Plus’ın öne çıkan özellikleri

  • Hareket halindeyken en sevdiğiniz şovlar ve kanallardan haberdar olun ve eğlenin; haberler, spor, reality TV, filmler, çocuk programları ve daha fazlasında kaliteli programların keyfini çıkarın. Buna ek olarak, Samsung TV Plus mobil uygulaması, hizmetin yüzlerce saat süren çılgın şovların ve ödüllü filmlerin beklediği, sürekli büyüyen ücretsiz, isteğe bağlı programlama kitaplığına sahip olacak.
  • Çoklu görev sırasında en sevdikleri filmleri ve şovları izlemeyi sevenler için, Samsung’un The Movie Hub kanalı ve FilmRise Free Movies kanalı mükemmel birer arkadaştır. Çocuklara uygun içerik arayan ebeveynler artık uyumlu Galaxy akıllı telefonlarından dokuz çocuk kanalına erişebilecekler.
  • FOX’tan CBSN, Cheddar ve NewsNOW gibi çeşitli kanallardan flaş haberlere erişin veya Bloomberg TV + UHD’de küresel piyasaları ve finans haberlerini kristal netliğinde izleyin. Ve oyuncular için, mobil cihazlarda Samsung TV Plus, oyun ve popüler kültür için 7/24 bir ağ olan VENN’e ve IGN kanalı IGN1’e bile sahip. Ev tadilatı projelerini ele almak için ilham arıyorsanız, Lively Place by A + E Networks, This Old House veya The Design Network’teki yenileme şovlarından yeni fikirler bulacaksınız.
Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler