Salı, Nisan 23, 2024

Samsung, Unpacked 2020 için Resmi Videoyu Paylaştı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung Unpacked 2020 etkinliği için geri sayım başladı. Samsung’un yeni amiral gemisi telefonlarını sunacağı Unpacked 2020, görünen o ki beklenenden iddialı geçecek.

Markanın etkinlik kapsamında yeni Galaxy S serisi akıllı telefonlarını tanıtması bekleniyor. Amiral gemisi akıllı telefonların yeni serisi olacak olan Galaxy S20 modellerini göreceğimizi düşündüğümüz etkinlikte, önemli aksesuarları da görmeyi planlıyoruz. Haliyle teknoloji sektöründe bu yılın en çok konuşulacak etkinliklerinden biri olan Unpacked yakından takip ediliyor.

Samsung da bu durumun farkında olacak ki bir yandan etkinliğe hazırlanırken bir yandan ise etkinlik hakkında paylaşımlar yapmaya başladı. Son olarak bir tanıtım videosu yayınlandı ve tarih verildi.

Samsung Unpacked 2020 etkinliği 11 Şubat’ta

Marka tarafından paylaşılan yeni video ile bir nevi ilk duyuru da yapılmış oldu. Videoda hangi cihazların tanıtılacağı konusunda bir bilgiye yer verilmiyor ancak yine de bu zamana kadar yapılan sızıntılar sayesinde hangi cihazlarla karşılaşacağımızı az çok biliyoruz.

Tabii ki bu sene de başrol oyuncusu akıllı telefonlar olacak. Galaxy S20 yeni amiral gemisi serisini görmeyi beklediğimiz etkinlikte 3 adet S20 modeli sunulacak. Ana modelin dışında Galaxy S20 Plus akıllı telefonları ve Galaxy S20 Ultra akıllı telefonlarını göreceğiz. 5G versiyonları da gelecek olan akıllı telefonlara Galaxy Fold Z versiyonu eklenecek.

Bu model katlanabilen akıllı telefonların devam serisi olarak gelecek. Haliyle tasarım kısmında da yenilikleri göreceğimiz bir katlanabilir telefon bekliyoruz. Bunun dışında son beklentimiz ise Galaxy Buds Plus kablosuz kulaklık modelleri.

Yenilenmiş olan kablosuz kulaklıkların da etkinlikle beraber ortaya çıkacağı düşünülüyor. Bunların dışında akıllı saat ya da akıllı bileklik gibi bir sürpriz de gelebilir. Bunlar için 11 Şubat tarihinde düzenlenecek olan Samsung Unpacked 2020 tanıtımını beklemek gerekiyor.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler