Cumartesi, Nisan 20, 2024

Samsung Unpacked 2021’in Teaser’ı Sızdırıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung Rusya geçtiğimiz günlerde, Unpacked 2021 etkinliğinin ayrıntılarını zaten web sitesi üzerinden sızdırmıştı ve şimdi MySmartPrice ise, Samsung’un etkinlik için hazırladığı teaser videosunu internete sızdırdı.

unpacked
Samsung Unpacked 2021'in Teaser'ı Sızdırıldı! 2

Teaser videosuna baktığımız zaman, Samsung’un katlanabilen cihazlarına, muhtemelen yaklaşmakta olan Samsung Galaxy Z Fold 3 modeline odaklanıyor. Daha önce sızdırıldığı gibi, etkinlik 11 Ağustos 2021 tarihinde gerçekleşecek ve Samsung’un resmi web sitelerinden ve YouTube kanalından Amerika Birleşik Devletleri’nde Doğu saatiyle 10.00’da ve 23.00’te yayınlanacak. Kore saati ve Rus saatine göre ise 17:00’da.

Etkinlikte Samsung Electronics’in Samsung Galaxy Z Fold 3, Samsung Galaxy Z Flip 3, Samsung Galaxy Watch 4 ve Galaxy Watch Active 4 ve yeni Samsung Galaxy Buds 2 dahil olmak üzere toplam beş yeni ürünü tanıtması bekleniyor.

GIF olarak sızdırılan teaser hiç bir şekilde Samsung logosu, Unpacked ibaresi ya da başka bir göstermeden sadece bir ışın ve kapağı açılmakta olan bir gizemli objeyi yarım biçimde gösteriyor. Büyük ihtimalle etkinlikte şirketin vurgu yapacağı teknolojileri yeni katlanabilen cihazlar olacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler