Perşembe, Mart 28, 2024

Samsung Wallet Tanıtıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Güney Kore merkezli teknoloji üreticilerinden Samsung, şu anda kullanımda olan Samsung Pay ve Samsung Pass uygulamalarını tek bir çatı altında toplayan Samsung Wallet uygulamasını resmi olarak tanıttı. İlk etapta Güney Kore’de başlayan hizmet şimdi Amerika Birleşik Devletleri, Fransa, İtalya, İspanya, İngiltere ve Almanya’da hizmete giriyor.

Yeni Samsung Wallet uygulaması; ödeme, üyelik ve hediye kartlarının yanı sıra dijital anahtarlar, kimlikler, sağlık kartları ve seyahat biletleri ile birlikte blok zinciri cüzdanları gibi tüm dijital varlıklarınızı bir arada muhafaza etmenize olanak tanıyor. Dijital Araç Anahtarlarına geldiğimiz zaman şu anda yalnızca Temmuz 2020’den sonra üretilen bazı BMW modelleri ile 2021 Hyundai ve Genesis modellerini destekliyor.

Sürücü Belgeleri ile Öğrenci Kimlikleri ilerleyen zamanlarda kullanıma sunulacak iken mevcut Samsung Pass hizmeti, parola yönetimini ve kripto para birimleri gibi dijital varlıklara erişim sağlamanıza olanak tanıyacak. Samsung Wallet’ın ilerleyen zamanlarda daha fazla ülkede kullanıma sunulması bekleniyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler