Cuma, Nisan 26, 2024

Samsung, Yanlışlıkla Galaxy S20’yi Sızdırdı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Malumunuz Şubat ayını geçiş yaptık ve Samsung’un ‘Unpacked’ isimli lansmanına sayılı günler kaldı. Lansman yaklaşıyorken şirket, kendi web sitesinde yayınlanan bir dizi sızıntılı pazarlama görüntüsü ile Galaxy S20 cihazını yanlışlıkla ortaya çıkardı.

Görüntüler, Galaxy S20 isimli yeni cihazın; Damla çentik özçekim kamerası ve uzun bir arka kamera bölmesi hakkındaki bir çok kehaneti doğruluyor.

Ekran görüntüleri ayrıca Samsung’un geçtiğimiz sene S10 için piyasaya sürdüğü LED Kapağına benzer bir LED’li gri renkli kılıfı ortaya çıkardı.

ezgif.com webp to jpg 9
Samsung, Yanlışlıkla Galaxy S20'yi Sızdırdı! 2

Sızıntıyı yapan WinFuture’a göre, Samsung’un bir Avrupa ülkesindeki çevrimiçi mağazasında yayınladığı anlaşılan Galaxy S20’nin görüntüleri hızlı bir şekilde kaydedildi.

Bu, Samsung beyciğimizin resmi pazarlama malzemelerini yanlışlıkla kendi web sistesine ilk kez göndermesi değil; Şirket, Galaxy Note 10 ve Note 10 Plus cihazlarını geçtiğimiz Ağustos ayında, tanıtılmaya sadece bir gün kala sızdırmıştı.

Unpacked ne zaman?

Sızan fotoğrafların zamanlaması Samsung için talihsiz, çünkü şirketin S20’yi duyurması beklenen Unpacked etkinliği 11 Şubat’ta sadece bir hafta uzaklıkta. 

Üç farklı S20 bekleniyor

Samsung’un kendisi tarafından ortaya çıkarılanlara ek olarak, S20’nin spesifik bir canavar gibi görünen yeni bir “Ultra” modeli de dahil olmak üzere üç farklı varyantla gelmesi bekleniyor. 

Her üç telefonun da 120Hz ekrana, ABD’de varsayılan olarak 5G desteğine ve kartta kamera yükseltmelerine sahip olması bekleniyor.

Beklenen bir cihaz daha var!

Unpacked etkinliğinde Samsung tarafından tanıtılması beklenilen bir diğer cihaz ise şirketin yeni katlanabilir telefonu Galaxy Z Flip; kendisinin canlı görüntüleri geçtiğimiz hafta sızdırılmıştı.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler