Cuma, Nisan 26, 2024

Samsung, Yapay Zeka Destekli Yeni Klimalarını Tanıttı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung, yapay zekaya ve oldukça iyi hava temizleme performansına sahip yeni klima serisini tanıtttı.

Sektörün önemli bir kısmını oluşturan Samsung, soğuk havayı mikro hava deliklerinden yavaşça dağıtan ve gelişmiş inventörlerle enerji tasarrufu sağlayan en yeni rüzgarsız klimalarını yaptığı etkinlikte duyurdu.

Samsung’un Yeni Klimaları Havayı İyi Filtreliyor

Soğutma mekanizmasından daha çok hava filtreleme teknolojisine odaklanan Samsung, Güney Kore’de ince toz emisyonlarında son zamanlarda meydana gelen yükseliş nedeniyle tüketicilerin iç mekan hava kalitesi konusunda giderek daha fazla endişe duymaları gerçeğini göz önüne alarak hava temizleme fonksiyonunun önemli ölçüde güçlendirildiği vurgulandı.

Başlıksız 1 18

Samsung Tüketici Elektroniği bölümünde kıdemli bir yetkili olan Lee Jae-Hwan yaptığı açıklamada: “Tüketicilerin ısı dalgalarına ve ince toza karşı daha iyi dayanmalarına yardımcı olmak için hava temizleme teknolojisini geliştirme çabalarını hızlandıracağız.” dedi.

Klimalar Samsung’un Sesli Asistanı Bixby İle Uyumlu Olacak

2017’in ilk çeyreğinde ortaya çıkan Samsung’un sesli asistanı olan Bixby, sayesinde sıcaklık, nem ve hava kalitesini daha iyi kontrol edilebilecek. Samsung’un, hava filtreleme ve yapay zeka desteğine sahip yeni klimaları önümüzdeki günlerde piyasaya sürülecek.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler