Çarşamba, Nisan 17, 2024

Samsung Yeni Bir Ürün Üzerinde Çalışıyor: Galaxy Smart Tag

Paylaş

silkroad gaminggentr

SmartThings Find özelliğini piyasaya sürdükten sonra, Samsung bir nesne izleyiciyi başlatmak için çalışıyor olabilir.

Endonezya Telekom Sertifikasyonunda Galaxy Smart Tag adlı yeni bir cihaz tespit edildi. Cihazın bir EI-T5300 model numarası var ve bu sertifika sitesi bize ürün hakkında bilgi veriyor. Ancak SamMobile, bunun şirketin gelecek karo benzeri nesne izleyicisi olabileceğini tahmin ediyor.

Screenshot 2020 11 30 163842
Samsung Yeni Bir Ürün Üzerinde Çalışıyor: Galaxy Smart Tag 2

SamMobile’ın spekülasyonu doğru çıkarsa Samsung, kendi karo benzeri nesne izleyicisi üzerinde çalıştığı bildirilen başka bir şirket olan Apple’a katılacak. Apple AirTag, Apple’ın ilk nesne izleme cihazı olurken, Samsung ilk LTE özellikli izleyicisini iki yıl önce piyasaya sürdü.

Yaklaşan Galaxy Smart Tag ile ilgili ayrıntılar bilinmemektedir, ancak ürün Wi-Fi, GPS özellikleri, LTE, UWB gibi bazı yararlı bağlantı özellikleri içerebilir. Yine, bunların hepsi resmi bir kaynaktan gelmediği için spekülasyonlardır.

Endonezya Telekom sitesinden onay almış olması lansman tarihinin yakın olabileceğini gösteriyor. Samsung’un bu ürünü Galaxy S21 ile birlikte piyasaya sürdüğünü görebiliriz. Ürünün resmi adı olarak Galaxy Smart Tag’ın kullanılıp kullanılmadığını görmek heyecan verici olacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler