Cumartesi, Nisan 27, 2024

Samsung, Yeni Kablosuz Kulaklıklarını Tanıttı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung, bugün San Francisco’da düzenlediği lansmanda katlanabilir telefonunu ve Galaxy S10 ailesinde bulunan cihazları tanıtmıştı. Buna ek olarak Galaxy Buds ismindeki kablosuz kulaklığı tanıttı.

Daha önceden Icon ailesinde bulunan kablosuz kulaklık Galaxy Buds ile birlikte Galaxy ailesine geçiş yaptı. Galaxy Buds isimli kulaklıkta önceki nesil kulaklığa göre tasarımsal ve donanımsal açıdan daha üstün hale getirilmiş. Kablosuz şarj desteği ile birlikte kulaklığın kutusunu ve kulaklıkları kablosuz şarj stadının üzerine koyarak şarj edebileceksiniz. Ayrıca Galaxy S10’i kablosuz şarj standına çeviren özelliği kullanarak Galaxy Buds kulaklığınızı Galaxy S10 cihazınızın üzerine koyarak şarj edebileceksiniz.

Samsung Yeni Kablosuz Kulaklıklarını Tanıttı 2 PCH

Samsung Galaxy Buds Kablosuz Kulaklığın Teknik Özellikleri

Samsung’un sahibi olduğu AKG tarafından üretilen Galaxy Buds kulaklıkların içerisinde 58 mAh batarya bulunuyor. Hem şarj hem taşıma kutusu olarak kullanılan kutunun içerisinde 252 mAh batarya bulunuyor.

Kulaklığın içerisinde 8 GB dahili depolama alanı bulunuyor. Telefonunuzda bulunan şarkıları bu depolama alanına aktararak kulaklığı telefondan bağımsız bir şekilde kullanabiliyorsunuz. Kulaklığın üzerinde bulunan dokunmatik yüzey sayesinde şarkıyı değiştirip sesi kapatıp açabiliyorsunuz.

Samsung Galaxy S10 ailesindeki telefonlardan ön sipariş verenlere ücretsiz olarak verilecek olan kablosuz kulaklığın Türkiye satış fiyatı ₺799 olacak. Özelliklerine ve rakiplerine bakacak olursak fiyatı gayet uygun görünüyor.

Sizce Samsung Galaxy Buds kulaklığın özellikleri fiyatına göre uygun mu? Yorumlarda fikirlerinizi belirtin.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler