Cuma, Mart 29, 2024

Samsung’un Yeni Akıllı Saat Modeli Galaxy Watch Active’in Özellikleri Ortaya Çıktı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung, yeni bir akıllı saat modeli üzerinde çalışmalarını sürdürüyor.

Yeni özellikleriyle beraber saat daha büyük bir ekrana ve diğer modellere göre daha düşük kapasiteli bir batarya ile beraber gelecek. Önümüzdeki günlerdek tanıtılmasını beklediğimiz cihaz 300 doların altında bir fiyat etiketiyle satılacak.

Samsung Galaxy Watch Active Teknik Özellikleri

Samsung önümüzdeki günlerde düzenleyeceği lansmanla beraber S10 ailesini tanıtacak vede şirketin Galaxy Watch Active adını verdiği akıllı saat modelinide tanıtmasını bekliyoruz.

360×360 piksel çözünürlük sunan akıllı saat 1.3 inç boyutunda bir ekrana sahip. Gücünü ise iki adet Cortex-A53 çekirdeğini içeren Exynos 9110’dan alacak saat 230mAh kapasiteli bir pil ile beraber gelecek.

66

 

Sporculara yönelik tasarlanan Samsung Galaxy Watch Active, NFC, GPS, Bluetooth 4.2, Wifi, kan basıncı sensörü, kalp atış sensörü, hoparlör ve hızlı sarj gibi standart özelliklere sahip olacak.

Samsung’un 20 Şubat’ta düzenleyeceği lansman ile beraber amiral gemisi S10 modelini tanıtacak. Bu lansman ile beraber Galaxy Watch Active modelininde tanıtılması bekleniyor ve saatin 300 dolardan aşağıda bir fiyat etiketine sahip olacağı konuşuluyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler