Cumartesi, Nisan 20, 2024

Sporcular İçin Tasarlanan, Suya Karşı Tam Dayanıklı Jaybird Run XT

Paylaş

silkroad gaminggentr

Söz konusu spor yaparken müzik dinlemekse; her ürün, ihtiyaçları tam olarak karşılayamıyor. Jaybird Run XT de, tam olarak sporcular için tasarlanmış bir kulaklık olarak lanse edildi. Suya karşı tam dayanıklılık özelliği ile öne çıkan kablosuz kulaklık, özellikle terleme dolayısıyla oluşan arızaların önüne geçeceğe benziyor. Söz konusu ürünün bilinen tüm detayları için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

Ürün, Suya Dayanıklılığı İle Öne Çıkıyor

Piyasada çok sayıda kulaklık modeli bulmak mümkün. Her kullanıcı, bir kulaklıktan farklı özellikler beklediği için kulaklık geliştiricileri de bu kullanıcıların geri bildirimleri doğrultusunda ürün geliştiriyor.

Kimi kullanıcılar yüksek ses seviyesi, kimi kullanıcılar iyi bir ses yalıtımı, kimileri; ayrımı iyi yapabilen yüksek bass ve tizz tonlar, kimileri ise kablolardan kurtulmuş bir kulaklık tasarımı bekliyor. Sporcular ise; hem kablosuz hem de suya karşı dayanıklı bir kulaklık tasarımının önemli olduğunu düşünmekte. Jaybird Run XT model isimli kablosuz kulaklık da, tam olarak sporcular için geliştirilmiş bir kulaklık olarak karşımıza çıkıyor.

Sporcular İçin Tasarlanan Suya Karşı Tam Dayanıklı Jaybird Run XT İÇERİK

Söz konusu model; modern teknolojinin kablosuz teknolojilerinden yararlandığı gibi, yoğun terlemelere maruz kalan sporcuların aradığı suya karşı dayanıklılık konusunda da iyi bir iş çıkartıyor.

Jaybird XT isimli sporcu kulaklığının ikinci versiyonu olan Jaybird XT Run, eski modele nazaran birkaç yenilikle geliyor.

Öncelikle; ilk modelde kablosuz bağlantı problemleri ile karşılaşılmaktaydı. Bu durum; çoğu kullanıcının kulaklıktan şikayet ettiği bir husus oldu. Yeni modelde bu problemin giderileceği biliniyor.

Ayrıca önceki modelde kulaklıkların birbiri ile bağlantı kurabilmesi için fazladan bir Bluetooth bağlantı cihazına ihtiyaç duyuluyordu. Yeni ürün ile birlikte harici bir Bluetooth bağlantı cihazına gerek kalmayacak.

Öte yandan; piyasaya çıkmaya hazırlanan yeni sporcu kulaklığı için Siri ve Google Assistant desteklerinin de mevcut olacağı biliniyor.

Cihazın en öne çıkan özelliği ise; çok kez zikrettiğimiz suya karşı dayanıklılık özelliği. IPX7 sertifikası sayesinde Jaybird Run XT, suya karşı tam koruma sağlıyor.

Tam dolu bir bataryayla 4 saat kesintisiz müzik dinleme imkanı sunan kulaklık, taşıma kutusu sayesinde iki kez daha tam dolum sağlayabiliyor.

Yoğun bir şekilde terlemelerin yaşandığı spor etkinlikleri süreci boyunca suya karşı dayanıklı bir kulaklık kullanmak, sporcuların arıza endişelerini ortadan kaldırmaya yetecektir.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler