Cuma, Nisan 19, 2024

Samsung’dan Yüksek Hızlı Şarj Konusunda Büyük Adım

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung’un muhtemelen de Galaxy Note 10‘da kullanacağı hızlı şarj teknolojisi belli oldu. Hızlı şarj konusunda rakiplerine göre geri de kalan Samsung , yeni cep telefonlarında ve dizüstü bilgisayarlarında kullanacağı teknoloji ile diğer firmalara öncü olacak diyebiliriz.

 

Samsung yeni geliştirmiş olduğu bu teknolojide iki yeni yonga üzerinde çalışıyor.Bu yongalar SE8A ve MM101 olarak adlandırılmış olup tam tamına 100W değerinde Yüksek Hızlı Şarj desteği ile bizi karşılıyor. Samsung’un güncel cihazlarında kullandığı en yüksek Hızlı Şarj değeri  25W olup bu özelliği şuan Türkiye‘de resmi satışı olmayan S10 5G taşıyor. Rakip firmaların 30 , 40 ve 50W hızlı şarj desteklerinin gerisinde kalmak istemeyen Samsung, 100W Hızlı şarj destekli cep telefonları ile yakında Dünya pazarında konum alabilir diyebiliriz.

Edinilen bilgilere göre 100W hızlı şarj teknolojisini Samsung, Galaxy Note 10 ile birlikte duyurmaya hazırlanıyor. Samsung’un yanı sıra Xiaomi yeni çıkarmayı planladığı cep telefonu Mi Mix 4 ‘de bu teknolojiyi kullanmak için çalışmalar yaptığı edindiğimiz bilgiler arasında bulunuyor. Teknoloji dünyası adına ilerleyen günler hareketli geçecek gibi duruyor.

 

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler