Cuma, Mart 29, 2024

Samsung’tan 3 Arka Kameralı Galaxy A7 2018!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung Galaxy serisinin yeni modeli olan A7 ‘nin 2018 modelini tanıttı. A7 2018 arka kısmında tam 3 adet kamera bulunduruyor!

Dünya’nın en büyük teknoloji şirketlerinden birisi olan Samsung tüm cihazlarda teknolojiyi en ileri seviyeye taşımaya çalışırken, telefonlara olan ilgisi biraz daha yüksek. Her sene birbirinden güzel ve teknolojik modeller geliştiren Samsung, şimdide çift arka kameradan sonra yeni bir modelinin arka kısmında 3 adet kamera koydu.

samsung 1

Samsung Galaxy A7 2018, arka kısmında 24+8+5 megapiksellik 3 adet kamera bulunduruyor. Bu kameraların her biri başka bir işlemde profesyonel iken kameraların birleşimi oldukça gelişmiş ve kaliteli bir görüntü kaydı sunuyor. Ön kısımdada yine 24 megapiksellik bir selfie kamerası yer alıyor.

Hazır cihazın özelliklerine deyinmişken, performans unsurlarından bahsetmemek olmaz. Cihaz işerisinde Exynos 7885 yonga seti barındırıyor. Bu işlemciyi ise 4GB veya 6GB Ram bellek ile destekliyor. Tahmin edebileceğiniz üzere Ram’lerin kapasitesi versiyonlara göre değişiyor.

samsung 4

Bu versiyonlar ise 4GB Ram-64GB Depolama, 4GB Ram-128GB Depolama ve 6GB Ram-128GB depolama olmak üzere üç farklı şekilde sunuluyor. Fiyatları ise özelliklerine göre değişiklik gösterecek. Tabi şuan fiyatlar hakkında bir bilgi söz konusu değil.

Cihaz ön kısmında 6 inç büyüklüğünde Super AMOLED devasa bir ekran barındırıyor. Bu ekran Full HD+ (1080×2220) çözünürlüğünde. A7 2018 işletim sistemi olarak ise Android 8.1 Oreo‘yu kullanıyor. Yine tüm bu birimleri aktif olarak kullanabilmek için içerisinde 3.000 mAh bir batarya yer alıyor ki bu günlük işlerimizde de oldukça yeterli gelecektir.

samsung 2

Samsung’un yeni modeli A7 2018 yakın bir tarihte satışa çıkacak. 3 adet arka kamerası ile dikkat çeken model bir fiyat performans ürünü olursa oldukça fazla satacak gibi duruyor. Sizde fikir ve görüşlerinizi yorumlarda belirtebilirsiniz.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler