Perşembe, Nisan 18, 2024

Samsung’tan Dezenfeksiyon Cihazı: Samsung UV Sanitizer

Paylaş

silkroad gaminggentr

Geçtiğimiz ay Samsung, yeni Samsung UV Sterilizatör isimli aksesuarlarını küresel çapta duyurmuştu. Bu aksesuar artık Amerika Birleşik Devletleri’ndeki insanlar için Microsoft Store üzerinden satın alınabilir durumda ve fiyatı sadece 50 Dolar.

Bu yeni Samsung UV Temizleyici, akıllı telefonlar, akıllı saatler, kulaklıklar ve diğer aksesuarlarınızın yüzeyinde bulunan mikropların (Escherichia coli, Staphylococcus, Candida albicans) %99’unu dezenfekte edebiliyor.

Bu cihazdaki Çift UV kurulumu, tek seferde bir cihazın her iki tarafındaki patojenleri ve bakterileri ortadan kaldırabilir. Büyük boyutu (22,8 x 12,8 x 4,9 cm) sayesinde, bu UV Sterilizatör cihazı Samsung Galaxy S20 Ultra gibi devasa bir cihazı bile içine alıp temizleyebilir.

Samsung UV Sterilizer new 1151x900 1
Samsung'tan Dezenfeksiyon Cihazı: Samsung UV Sanitizer 2

Bu UV Sterilizatörün bir başka harika özelliği de sterilizasyon işlemi devam ederken cihazınızı kablosuz olarak şarj edebilmesidir. Manyetik kapak, sağlam bir kapanma sağlar ve kasayı açarken / kapatırken sabit bir his kullanıcıya verir.

Türkiye’ye gelecek mi?

Cihaz ile ilgili çok fazla satış bilgisine sahip değiliz lakin ilerleyen dönemlerde özellikle koronavirüs pandemisinin aktif rol oynadığı bir dönemde cihazın ülkemizde satılması büyük bir ihtimal alıyor. Ülkemize gelirse de +370 Türk Lirası + vergiler ile belirleneceği de kesin.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler