Cuma, Nisan 19, 2024

Samsung’tan Yeni Bir Telefon Daha: Galaxy S20 Fan Edition 5G

Paylaş

silkroad gaminggentr

Güney Koreli teknoloji devi Samsung beyciğim, amiral gemisi düzeyindeki akıllı telefon satışlarını arttırabilmek adına daha düşük fiyat etiketine sahip bir Samsung Galaxy S20 cep telefonu piyasaya sürecek. Bugün Evan Blass tarafından sızdırılan görsel ile cihaza bakabilme fırsatı yakaladık.

Cihazda 6,5 inç ekran, Qualcomm Snapdragon 865 işlemci, 6 GB RAM ve microSD kart genişletme özellikli 128 GB UFS 3.0 depolama alanı, delikli Infinity-O kamera ve ekran içi parmak izi okuyucu olması bekleniyor.

4 Kamera bekleniliyor

Kamera kümesinde 32 MP selfie kamera, 12 MP ana kamera, 12 MP geniş açılı kamera ve 3x zoom özellikli 8 MP telefoto lens bulunması bekleniyor.

samsung galaxy s20 fan edition 5g

Cihazın içerisinde işletim sistemi olarak Android 10 yer alacak ve One UI 2.5 arayüzü ile gelecek. Pil konusunda 4500 mAh pil kullanıcıları bekliyor olacak.

Cihazın SM-G780 (global versiyon) ve SM-G781 (Amerika Birleşik Devletleri versiyonu) model numarasına sahip olduğuna inanılıyor ve Samsung’un 5 Ağustos’ta Unpacked etkinliğinde, bir kısmını tanıtması bekleniliyor iken cihazın tam halinin IFA 2020 etkinliğinde duyurulması bekleniliyor.

Fiyatı ne kadar?

Samsung tarafından daha uygun fiyatlı olması ve satışlarını yükseltmesi amacı ile piyasaya çıkacak olan Samsung Galaxy S20 Fan Edition 5G‘nin Unpacked etkinliğinden sonra Ekim ayında 750 Amerikan Doları fiyat etiketi ile satılması bekleniliyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler