Perşembe, Mayıs 2, 2024

Sanki Discord: Facebook Gruplar Tasarımı Yenileniyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Meta’ya ait sosyal medya platformlarından Facebook, Gruplar hizmeti için yeni bir kullanıcı arayüzünü kullanıma sundu. Küçük bir grup kullanıcı kitlesi ile test sürecine tutulan yeni tasarım büyük oranda Discord uygulamasına benziyor.

Facebook Gruplar sayesinde kullanıcılar isterlerse arkadaşlarıyla isterlerse de farklı kişilerle farklı konularda gruplar kurabiliyor. Günümüzde belirli bir konu üzerinde bir araya gelen kullanıcılar burada sosyalleşebiliyorlar.

facebook gruplar yeni tasarim pch
Sanki Discord: Facebook Gruplar Tasarımı Yenileniyor! 2

Gerek arayüz gerekse de kullanılan renkler olsun bizlere Discord’u baya bir anımsatıyor. Yeni tasarım ile birlikte bizleri sol tarafta konumlandırılan yeni bir menü karşılıyor ve kullanıcılar dahil oldukları grupları burada kolayca görebiliyor ve gruplar arasında kolayca geçiş yapabiliyor.

Grup yöneticileri tarafından oluşturulacak sesli sohbet odalarının arayüzü de yine Discord’u baya bir andırıyor. Ana şirket Meta’nın Sözcüsü Kate Cichy; The Verge ekibine verdiği demeçte şu anda yeni arayüzünde test aşamasında olduğunu ve ilerleyen zamanlarda genel kullanıma sunulacağını belirtti.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler