Cumartesi, Nisan 20, 2024

Satech’in Yeni USB-C Hub’ları, 60Hz’de 4K’yı Destekleyebiliyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Satechi iki yeni USB-C hub’ı piyasaya sürüyor. Birincisi, iyi haber: Her ikisi de bir tane yerine iki HDMI bağlantı noktasına sahip ve aynı anda iki adet 4K ekrana bağlanabiliyor. Bu harika ve aynı zamanda 30Hz yerine 60Hz’de 4K çözünürlüğü destekleyerek önceki modelle ilgili ana sorunumuza da değiniyor.

Şimdi kötü habere gelelim: bunlar, çift USB-C port düzenlemesine sahip MacBook’lara, MacBook Air’lere, MacBook Pro’lara ve Mac mini masaüstüne özel üretildiler aynı zamanda her iki USB Type C portunu da kullanma gereksinimi duyuyorlar. iPad Pro ya da normal olarak USB-C hub’larını destekleyen diğer herhangi bir cihaz ile çalışmıyorlar tamamıyla Macbook cihazlar için geçerli.

twohdmi

Detaylar ve Fiyatı

Önce yeni çift multimedya adaptörüne odaklanalım (yukarıda gösterilmiştir). Satechi’nin şu anki modelinin halefi, bu yeni modelde, HDMI bağlantı noktalarından biri 4K 60Hz, diğeri ise 30Hz 4K ile görüntü iletebiliyor. Satechi’nin bir HDMI bağlantı noktası ile değiştirilmesinden bu yana, üç yerine iki USB 3.0 bağlantı noktasına sahip ancak USB-C PD 60W bağlantı noktası, microSD ve SD kart yuvaları ve bir Ethernet portu da dahil olmak üzere burada aynı çeşitli bağlantı noktalarına sahip oluyorsunuz. Bu model, 109.99 dolar fiyat etiketinde Amazon ve Satechi’nin sitesinden satışa sunulmakta.

Diğer Varyasyonlar

60Hz’de iki 4K monitör bağlantı noktası içeren versiyonu almak isterseniz, Stechi’nin yeni çift HDMI adaptörüne geçmeniz gerekecek. Fiyatı 64.99 Amerikan Doları ve bir USB-C PD 60 portu ve 4K ekranlarınızın daha iyi bir yenileme hızında çalışmasını sağlayan iki HDMI portu içermektedir. Bu bahsettiğimiz model Eylül ayının ortasından sonra çıkacak fakat şu an Amazon ve Satachi’nin mağazasında listelenmekte.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler