Cumartesi, Nisan 20, 2024

Satisfactory, Steam’de çıkış yaptı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Dün çıkış yapan Satisfactory şimdiden Steam üzerinde “Çok Olumlu” değerlendirmesine sahip oldu. Erken erişim safhasında olan oyun, bakalım bizlere neler sunuyor.

Erken erişime özel %10’luk bir indirim mevcut!

Uzun zamandır Epic Games üzerinde yer alan Satisfactory, en sonunda Steam‘de çıkışını gerçekleştirdi. Satisfactory‘nin oyuncular tarafından Steam‘e çıkması merakla bekleniyordu. Orijinal fiyatı 50 TL olan oyun 9 Temmuz’a kadar %10 indirimle 45 TL’ye satılacak. Unutmadan söyleyeyim, oyunda Türkçe arayüz ve altyazı desteği mevcut.

Coffee Stain Studios tarafından geliştirilen Satisfactory için Factorio adlı oyunun üç boyutlu versiyonu diyebiliriz. Oyun içerisinde bolca keşif yapıyoruz, bolca materyal topluyoruz ve bolca inşaat yapıyoruz. Oyunda asıl amaç bulunduğunuz gezegeni keşfedip, fabrikanızı olabildiğince geliştirmek.

satisfactory 1

Fabrikanızı inşa edebilmek için yüzlerce materyalden yararlanıyorsunuz. Maden toplayıcıları, taşıma bantları, eriticiler ve elektrik direkleri gibi birçok cihazı oluşturup kendinizi geliştirmeye çalışıyorsunuz.

İlk etapta elinizde bir adet cihazla gezegene iniş yapıyorsunuz ve ilk 1-2 saatlik süreçte demir ve bakır gibi materyalleri topluyorsunuz. Bolca materyal topladıktan sonra ise artık kendi maden toplayıcılarınızı geliştirerek fabrikanızın inşasını hızlandırabiliyorsunuz.

Oyunu tek başınıza oynayabilirsiniz lakin arkadaşlarınızla oynarsanız şayet oyun gerçekten çok keyifli oluyor. Oyun hakkında daha fazla fikir sahibi olmak istiyorsanız eğer birkaç oynanış videosunu izlemeden geçmeyin.

Satisfactory Trailer

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler