Cuma, Nisan 26, 2024

Sea of Thieves, Xbox Series X Konsolunda 120 FPS Desteğine Kavuşuyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Xbox Series X|S ve PlayStation 5’in getirdiği en önemli geliştirmelerden birisi, konsolların 120 FPS’de oyun oynama deneyimi sunuyor olmalarıdır. Bütün oyunlar bu özelliği desteklemese de, birçok oyun yavaş yavaş işleve koyuyor. Sea of Thieves‘in birinci sezon güncellemesinin bir parçası olarak, Xbox Series X oyuncuları oyunu 120 FPS’de oynayabiliyor.

sea of thieves xbox series x konsoluna 120 fps destegi geliyor 1

Sea of Thieves’in birinci sezon güncellemesi birkaç gün önce yayınlandı. Mevsimsel ilerleme, yeni tüccar ittifakı yolculuk türü ve daha birçok özellik içeren eklemenin yanı sıra, güncellemenin en şaşırtıcı özelliklerinden birisi 120 FPS desteği oldu.

sea of thieves xbox series x konsoluna 120 fps destegi geliyor 2

Bu yeni özellik oyunu 1080p çözünürlüğünde çalıştırıyor, kare hızının da 120 FPS değerlerine kadar çıkmasına izin veriyor. Bu yeni performans özelliği ne yazık ki şu anlık Xbox Series X için sınırlı, Xbox Series S’de oyunu oynayanlar 1080p 60 FPS ile sınırlı kalıyor.

sea of thieves xbox series x konsoluna 120 fps destegi geliyor 3

Bu en son gelecek olan güncelleme ile, Xbox Series X sahipleri artık 60 FPS’de 4K çözünürlük ya da 120 FPS’de 1080p çözünürlük seçme hakkına sahip oluyor. Bu seçim, 4K çözünürlüğe sahip televizyonu olmayanlar ve yüksek kare hızlarıyla oynamak isteyenler için olumlu karşılanıyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler