Perşembe, Nisan 18, 2024

Microsoft Flight Simulator’ın 4. Dünya Güncellemesi Duyuruldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bilgisayar lansmanının 2020 yılının Ağustos ayında başlamasından bu yana Asobo Studio, Microsoft Flight Simulator‘ı ‘Dünya güncellemeleri’ adı altında sürekli olarak güncel tutuyor. Bu güncellemelerle birlikte alanların mimarisini daha iyi temsil eden çok daha ayrıntılı modellerle bazı bölgeleri iyileştiriyor.

microsoft flight simulatora 4. dunya guncellemesi geliyor 1

Mart ayı içerisinde yayınlanacak olan oyunun 4. dünya güncellemesi Fransa ve Benelüks’ü baz alıyor. Flight Simulator geliştiricileri, 9 ve 11 Şubat tarihleri arasında yayına girecek olan İngiltere ve İrlanda dünya güncellemesinin ardından bir sonraki dünya güncellemesinde Fransa, Belçika, Hollanda ve Lüksemburg ülkelerine odaklanacaklarını belirtti.

microsoft flight simulatora 4. dunya guncellemesi geliyor 2

Dünya güncellemelerinin yanı sıra, ekip sürekli gelişmekte olan oyuna diğer bazı önemli özellikleri de getirmeyi umuyor. Ekibin şu anda üzerinde çalışmakta olduğu en çok talep edilen özelliklerden birisi, Microsoft Flight Simulator Marketplace‘ye ücretsiz bir bölüm eklemek ve aynı zamanda FlyByWireSimulations A32NX gibi bir içeriği simülasyonun kendisi üzerinden indirme özelliğini eklemek olduğu belirtiliyor.

microsoft flight simulatora 4. dunya guncellemesi geliyor 3

Ekip, topluluk üyelerinin önceden var olan sahneye kendi düzenlemelerine olanak tanıyan yeni bir Sahne Geçişi Sistemi eklemeyi planlıyor. Microsoft Flight Simulator oyuncular tarafından iyi karşılandı ve Asobo Studio bu etkileyici oyuna oldukça özverili yaklaşıyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler