Perşembe, Nisan 25, 2024

Sea of Thieves’in Steam’e geleceği tarih belli oldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Birçok oyuncu tarafından yıllardır Steam‘e gelmesi istenen Sea of Thieves yakın zamanda Steam mağazasında yerini almıştı. Yapılan yeni açıklamalar ile birlikte oyunun Steam‘de yayınlanacağı tarih sonunda belli oldu. Paylaşılan bilgilere göre Sea of Thieves, 3 Temmuz tarihinde Steam‘de yayınlanacak.

Sea of Thieves nedir ?

Oyunu sizlere kısaca anlatmak istiyorum. Bu oyun Rare firması tarafından geliştirilen ve bizlere korsan olma deneyimi yaşatan bir oyun olarak karşımıza çıkıyor.

Sea of thieves.

Oyunda aynı bir korsan gibi başımıza ne geleceğini bilemiyoruz. Bir taraftan başka korsanlarla savaşırken diğer taraftan fırtına çıkabilir. Veya ele geçirdiğiniz hazineleri tam satacakken, pusu kurmuş bir korsan tarafından saldırıya uğrayabilirsiniz.

Oyunun bu özelliklerinin birçok oyuncuyu etkisi altına aldığını söyleyebilirim. 2016 yılında piyasaya çıkan bu oyunun günümüze kadar oynanmasının sebeplerinden birisi ise bu saydığım özellikler olabilir.

3 Temmuz tarihinde Steam‘e gelecek olan oyunun fiyatı hakkında yapılan açıklamaya göre Sea of Thieves, 39.99$ fiyatına sahip olacak.

sea of thieves

Oyunun Türkiye fiyatı hakkında net bir açıklama yapılmadı. Fakat oyunun Microsoft mağazasında 257.50 TL fiyat etiketine sahip olduğunu ele alacak olursak bu rakamlar Steam üzerinde de hemen hemen aynı olacaktır.

Oyunun Steam‘e gelecek olmasına özel olarak bir kampanya yapılır mı bilemeyiz. Fakat gelişmeler oldukça sizlere aktarmaya devam edeceğiz. Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler