Cuma, Nisan 26, 2024

Sen İstiyor Oyun verecek 5$

Paylaş

silkroad gaminggentr

Hatırlarsınız kısa süre önce PewDiePie‘ın başı bir web sitesi bahane edilerek belaya girmişti. Aynı web sitesi tekrardan gündeme oturdu. Fiverr adlı web sitesinin tekrar gündeme oturma nedeni ise basit bir oyunda değil. Oyun dünyasını kasıp kavuran geçtiğimiz yıl çıkan ve herkes tarafından beğenilen Overwatch. Blizzard’ ın FPS oyunu olan Overwatch tekrar dan Fiver sayesinde gündeme geldi.

5$ veren kızlarla oynuyor

Para karşılığında işler yaptırabildiğiniz bir web sitesi olan Fiverr‘da web sitesi üzerinden oyun kategorisinde bir çok kişi bulabiliyorsunuz. Hatta siz de kayıt olarak bir şeyler yapabilirsiniz. Bunu fark eden bir çok kız Overwatch gibi gündemde olan oyunlarda sizinle oyun oynayarak karşılığında 5 dolar ücret talep ediyor. Sadece Overwatch değil CS:GO, LOL, Dota birçok oyunda kendinize kız oyun arkadaşı bulabilirsiniz.

2 tile 1 1

Henüz bu trendi kim başlattı bilinmiyor fakat site üzerinde onlarca ücret karşılığı oyun oynayan kız ile doldu. Sadece giriş sayfalarına bile en az 5-6 kişi bulunuyor.

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler