Perşembe, Mart 28, 2024

Seslendirme Sanatçısı, Persona 5 Strikers’ın COVID 19 Nedeniyle Ertelendiğini Doğruladı

Paylaş

silkroad gaminggentr

SEGA’nın Japonya odaklı oyunlarının birçoğu tarihsel olarak şaşırtıcı sürümler görmüş olsa da, Batı sürümünün Japonya’daki ilk çıkışından aylar sonra gelmesi ile Persona 5 Strikers‘ın yerelleştirilmesi için bekleme süresi çoğundan daha uzundu.

O sırada belirli bir neden belirtilmemiş olsa da, oyunun seslendirme sanatçılarından biri Japon ve Batı sürümleri arasındaki ekstra uzun gecikmenin COVID-19 ve küresel salgın nedeniyle olduğunu doğruladı.

persona 5 haber gorseli 1
Seslendirme Sanatçısı, Persona 5 Strikers'ın COVID 19 Nedeniyle Ertelendiğini Doğruladı 3

Ani Takamaki’nin İngilizce seslendirme sanatçısı olarak görev yapan Erika Harlacher, geçtiğimiz günlerde bir YouTube videosunda, Persona 5 Strikers in the West‘in piyasaya sürülmesinin COVID-19 nedeniyle ertelendiğini açıkladı.

“Her şey başlamak üzereydi. Tam da karantina yürürlüğe girdi ve sonra birkaç hafta içinde stüdyoya geri döneceğimizi düşünerek onu biraz beklemeye almak zorunda kaldık ve sonra yapmadık. Sonrasında bir B planı yapmalıydık.”

persona 5 haber gorseli 2
Seslendirme Sanatçısı, Persona 5 Strikers'ın COVID 19 Nedeniyle Ertelendiğini Doğruladı 4

Pek çok sektör COVID-19’dan etkilendiğinden, bu büyük olasılıkla biraz şaşırtıcı gelse de en azından piyasaya sürülmedeki geniş eşitsizliğin SEGA tarafından belki de geçmişte olduğu gibi amaçlı bir karar olmadığını görmek cesaret verici görünüyor.

Persona 5 Strikers ilk olarak 2020 yılının Şubat ayında piyasaya sürüldü, yani 23 Şubat 2021‘de Batı’da piyasaya sürüldüğünde oyunun çıkışından bu yana bir yıl geçmiş olacaktı.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler