Cuma, Nisan 26, 2024

Shadow Warrior 3 için bir oynanış videosu paylaşıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yaklaşık iki hafta önce oyuna ait bir duyuru fragmanı paylaşılmıştı. Şimdi ise oyun için 17 dakikalık bir oynanış videosu paylaşıldı. 2021 yılında oyuncularla buluşacak olan Shadow Warrior 3‘e gelin yakından bakalım.

Shadow Warrior 3, beklentileri karşılayacak gibi!

Flying Wild Hog‘un geliştirdiği ve Devolver Digital tarafından yayınlanacak olan Shadow Warrior 3, eski oyunlarında da olduğu gibi şiddet seviyesinde düşme yaşamamış hatta daha da artırılmış diyebiliriz. Lo Wang adlı karakter ile oyunda hayat buluyoruz ve karakterimizin katanası ile önümüze çıkan bütün düşmanları güzelce kesip biçiyoruz 🙂

Shadow Warrior 3 1280x720 2

Oyunda Türkçe arayüz ve altyazı desteğinin bulunmuyor oluşu bazı oyuncuları üzebilir çünkü 2021 yılında çıkacak bir oyun için bu özelliğin bulunması fena olmazdı. Aksiyon ve Macera türlerinin harmanlanması sonucunda karşımıza grafik olarak doygun, oynanış olarak da keyifli bir oyun çıkacak gibi.

Sadece tek oyuncu desteğinin bulunduğu Shadow Warrior 3, çıkış yaptığı tarihte nasıl bir fiyat ile karşımıza çıkar bilinmez ama izlediğimiz videolar sonucunda fiyatının çok ucuz olacağı mümkün gibi durmuyor.

Shadow Warrior 3, 17 dakikalık oynanış videosu

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler