Cuma, Haziran 28, 2024

Şimdi de iPhone 16 Pro Max Görselleri Sızdı

Paylaş

silkroad gaminggentr

iPhone 15 sızıntılarına alıştık. Telefonun görmediğimiz yeri kalmadı desek yeridir. İş öyle bir boyuta geldi ki iPhone 15 serisi bir yana, iPhone 16 serisini konuşmaya başladık. Zira yeni seriden görseller bile sızmaya başladı. En son 15 Pro ve 16 Pro Max modellerinin yan yana geldiği görseller bile sızdı.

Yeni sızıntıyı değerlendireceğiz ama şimdiden şunu söyleyebiliriz ki iPhone 16 serisi için de çok büyük bir değişim beklenmiyor.

iPhone 16 Pro Max Boyut Olarak Farkını Gösterecek

9To5Mac tarafından yayınlanan görselde, iPhone 15 Pro Max ile iPhone 16 Pro Max yan yana duruyor. Görselde iki cihazın da önden görüntüsüne yer verildiğini görüyoruz.

16 Pro Max modeli, boyut olarak kendisini gösteriyor. Zira bu model 6.9 inçlik bir ekrana sahip. iPhone 15 Pro modelinde yer alacak 6.7 inç ekran ile karşılaştırıldığı zaman, biraz daha gösterişli biraz daha büyük bir telefon gelecek yorumunu yapabiliriz.

165 mm gibi bir uzunluk değerinin sunulacağı belirtiliyor. Diğer taraftan temel Pro modeli için de 6.3 inçlik bir ekran beklentisi olduğunun altını çizelim.

iPhone 16 Pro Max

Bunun dışında her iki telefonda da genel anlamda tasarım farkı göze çarpmıyor. Yine Dinamik Ada çentik alanı ve yine çerçevesiz ekran yapısı dikkat çekiyor.

Yeni sızıntılardan çıkardığımız, uzun bir süre daha iPhone akıllı telefonlarında tasarım değişmeyecek gibi. Boyut konusunda değişiklikler olabilir ama genel anlamda tasarım değişimi göze çarpmıyor diyebiliriz.

Tabii ki biz yine de uyarımızı yapalım. Bunlar sızıntılar. Yeni akıllı telefonlar için resmi tanıtım ne zaman gerçekleşir onu bilemiyoruz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler