Çarşamba, Nisan 24, 2024

Şimdi de Sanal Gerçeklik Eldiveni Geliştirilmeye Başlandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Sanal gerçeklik teknolojisi çok hızlı bir şekilde yayılmaya devam ettiği gibi, önümüzdeki bir kaç yıl içerisinde sanal eldivenler ile birlikte artık tamamen farklı bir dünyaya merhaba diyeceğiz. Henüz geliştirilme aşamasında olan teknolojinin bir de eldiven ile kullanımına göz atın.

 

VR Platformlarında Sanal Gerçeklik Eldiveni

 

Normal kullanıcılar sanal gerçeklik gözlüklerini ve sanal gerçeklik eldivenlerini eğlence amaçlı kullansalar da, artık bu teknolojiler pek çok firma ve kuruluş tarafından tercih edilmeye başlandı. Özellikle hastanelerde hastaları ameliyat etmek için sanal gerçeklik teknolojisi ön plana çıkıyor. VR olarak adlandırılan teknolojiye şimdi de sanal gerçeklik eldiveni ekleniyor. Bu teknoloji sayesinde kontrol tamamen kullanıcıya geçtiği gibi, 2 yıldır süren geliştirmelerin ardından proje çok yakında piyasaya sürülecek.

sanal-gerceklik-eldiveni-dexmo
Arkanıza yaslanıp sanal gerçeklik gözlüğü ve sanal gerçeklik eldiveni ile başka bir dünyaya geçiş yaptığınızı söyleyebilirim. Sanırım bu kadar sanal gerçeklik ilerleyen yıllarda kullanıcıların başına dert olacak gibi. Yaşamış olduğumuz şu dönemlerde teknoloji her ay bir üst düzeye ilerlemeye devam ettiği gibi, müthiş bir gelişim insanlar için sunulmaya devam ediyor.

Sanal gerçeklik eldiveni olarak adlandırılan bu teknolojinin piyasa satış fiyatı şuan için belli değil. Ancak yayınlanan videoyu aşağıdan izleyerek fikir sahibi olabilirsiniz.

 

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler