Perşembe, Nisan 18, 2024

Sızıntılara Göre Apple Bütçe Dostu Bir iPhone 9 Üzerinde Çalışıyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Cihaz tanıtılmadan önce iPhone 11 Pro’nun doğru görüntülerini paylaşan tanınmış bir sızıntıcı olan OnLeaks, iGeeksBlog aracılığıyla “iPhone 9” veya “iPhone SE 2” için yeni konsept sanatıyla geri döndü .

Analist Ming-Chi Kuo’nun daha önceki tahminlerine uygun olarak, OnLeaks, iPhone 9’un kalın çerçevelere sahip 4.7 inç LCD ekran, Touch ID ana düğmesi ve tek lensli arka kamera da dahil olmak üzere iPhone 8’e benzemesini bekliyor. Ve orijinal iPhone SE’den farklı olarak, cihazın kulaklık jakı olmayacağını söylüyor.

iphone 9 onleaks 2 800x450 1
Sızıntılara Göre Apple Bütçe Dostu Bir iPhone 9 Üzerinde Çalışıyor 2

iPhone 9’a yapılan önemli bir yükseltme, daha hızlı bir A13 Bionic çipi olacak ve cihazın donanım tabanlı 3D Touch’tan yoksun olması bekleniyor.

İşlerin daha az kesinleştiği yerler malzemelerdir. Sunucular iPhone 9’u cilalı metal bir çerçeve ve iPhone 11 Pro gibi buzlu bir camla tasvir ederken, OnLeaks bize bu tasarım özelliklerinin tamamen onun varsayımları olduğunu söylüyor. İPhone 9’un 399 dolar civarında başlaması öngörülüyorsa, Apple’ın iPhone 8’deki mat alüminyum çerçeve gibi daha ucuz malzemelerle üretmesi mümkün görünüyor.

Detayları neler?

OnLeaks, iPhone 9’un iPhone 8’den 0,5 mm daha kalın olan 7,8 mm kalınlığında olmasını beklerken, cihazın yüksekliği ve genişliğinin yaklaşık 138,5 mm x 67,4 mm’de iPhone 8 ile neredeyse aynı olacağı tahmin ediliyor. Renderlerde gösterilen malzemelerin aksine, OnLeaks bize bu boyutların varsayım olmadığını söylüyor.

Ming-Chi Kuo daha önce iPhone 9’un Mart ayı sonunda piyasaya sürüleceğini söylemişti. Cihazın Uzay Grisi, Gümüş ve (Product) KIRMIZI renk seçenekleriyle 64 GB ve 128 GB depolama seçeneklerine sahip olmasını bekliyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İçindekiler

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler