Cuma, Nisan 26, 2024

Samsung’tan Daha Düzgün Bir Katlanır Telefon: Galaxy Bloom

Paylaş

silkroad gaminggentr

Sevgili Samsung beyciğimiz Galaxy Fold adını verdiği ve açtığınızda bir phablete dönüşen cihazı ile dünyayı namı salmış ve küresel anlamda ilk katlanabilen telefon üreticisi namını almaya hak kazanmış firma olmuştu. Şimdi ise sevgili Samsung beyciğimiz daha da düzgün bir katlama anlayışına sahip ve ismini ‘Bloom’ koyduğu telefonu ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Samsung, geçen yılın sonlarında Samsung Geliştirici Konferansı’nda potansiyel kapaklı katlanabilir tasarımını sergilediğinden beri, potansiyel bir kapaklı Galaxy Fold devam filmine bir göz atmayı sabırsızlıkla bekler olmuştu.

20200109174815917195

“Galaxy Bloom” veya “Bloom” sanki kod adı gibi görünüyor ve yaklaşan kapaklı katlanabilir için lansman adı olması pek mümkün değil. Ancak, Unpacked 2019’da ne olursa olsun daha fazlasını öğreneceğiz.

CES 2020’deki gizli bir toplantıda Samsung, Güney Koreli haber çıkışı Ajunews’e ( SamMobile aracılığıyla ) göre yeni katlanabilir cihazın adını doğruladı gibi görünüyor . Bu gizli toplantıda, güncellenmiş katlanabilen telefonun Galaxy Bloom olarak adlandırılacağı doğrulandı. DJ Koh bile seçkin ortaklarla ve potansiyel sağlayıcılarla konuşuyor.

Slayt gösterisi sunumunun sızdırılmış bir görüntüsü, cihaza gerçekten “Bloom” ön ve merkezini gösteriyor. Koh, katılmak için yeterince şanslı olanlara açıkladı, Galaxy Bloom’un Fransız kozmetik firması Lancôme’den sık görülen makyaj toz kutularının siluetinden ilham aldığını açıkladı.

20200109175432252309
Samsung'tan Daha Düzgün Bir Katlanır Telefon: Galaxy Bloom 3

Görünüşe göre Samsung Galaxy Galaxy ile kadın demografisini agresif bir şekilde hedefleme planları ile bu sefer doğrudan farklı bir demografiyi hedefliyor. Bu aşamada, bunun Galaxy Fold için ayrı bir satır olup olmayacağı veya Samsung’un katlanan akıllı telefonunun ve ekran teknolojisinin ikinci yinelemesi için bir isim değişikliği olup olmadığı belirsiz.

Bloom, 4G ve 5G sürümlerinde gelecek ve potansiyel olarak 8K video kayıt modlarını destekleyebilir. 8K içeriği bu aşamada neredeyse yok, ekranlar daha da nadir. Üstelik OneUI 2.0 ile Android 10’u bekliyoruz. Gereksinimlerin geri kalanı gizemini koruyor.

Bu bilgilerin CES 2020’de elle seçilen ortaklarla paylaşıldığı düşünüldüğünde, bu çerezlerin doğru olma olasılığı çok yüksektir. Sızan bilgiler ayrıca, Samsung Bloom S20 ile birlikte Galaxy Bloom’u 2020’nin ilk Unpacked lansman etkinliğinde – 11 Şubat 2020’de göreceğimizi gösteriyor .

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler