Pazar, Eylül 8, 2024

Skywell Sıfır Araç Fiyat Listesi – 2024 Güncel

Paylaş

Çinli otomobil markaları bir bir Türkiye pazarındaki yerini almaya başladı. Üstelik artık elektrikli otomobilleri de yaygın bir şekilde görmeye başladık. Elektrikli otomobilleriyle dikkat çeken ve yakın zaman önce Türkiye pazarına giriş yapmış markalardan birisi de Skywell. Premium sınıf araçlarıyla dikkat çeken marka, fiyatlar konusunda da piyasaya göre değerlendirecek olursak belli bir miktar avantaj sunuyor. Skywell fiyat listesine geçtiğimiz zaman, durumu daha net anlamış olacaksınız.

Skywell Fiyat Listesi Nasıl?

Şu an satışta olan model Et-5 modeli. Bu model için de iki farklı versiyon karşımıza çıkıyor. Standart modele ek olarak bir de Long Range adı verilen LR versiyonunu görüyoruz. LR versiyonlar biraz daha yüksek menzil değerine sahip olan versiyonlar. Fiyatlarda bu versiyonlarda biraz daha yüksek seviyede. Tabii ki donanım konusunda da ek olarak sunulan artılar yok değil. Versiyon farkından da söz ettiğimize göre artık Et-5 sıfır araç fiyat listesine geçebiliriz.

BENZER:  Araçlarda 10 Bin Bakımı Nedir?

Skywell Fiyat Listesi 4 - PC Hocası Skywell Fiyat Listesi 5 - PC Hocası Skywell Fiyat Listesi 2 - PC Hocası

Skywell Et-5 Fiyat Listesi – Ağustos 2024

AraçDonanım Başlangıç Fiyatı
Et-5Premium Line********
Et-5Premium +********
Et-5 Long RangeLegend1.880.000 TL
Et-5 Long RangeExclusive2.800.000 TL

Markanın Et-5 modeli için belirlenen Nisan ayı fiyatları bu şekilde. Bir sonraki ay ya da Nisan ayı içerisinde Skywell fiyat listesi değişir mi bilemiyoruz. Fiyat listeleri değiştikçe, güncellemeler yapmaya devam edeceğiz.

silkroadgaminggentr
Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Popüler Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler