Cuma, Nisan 19, 2024

Snapchat Artık İçerik Oluşturucularının Abone Sayısını Gösteriyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Snapchat artık içerik oluşturucuların kaç aboneye sahip olduklarını duyurmalarına izin veriyor. Bu olay Snapchat tarihinde ilk kez kullanıcılarına takipçi veya izleyicileri hakkında herhangi metrik verilmesi oluyor. Şirketin basın sözcüsü verdiği demeçte şunları dile getirdi:

snapchatsounds.0
Snapchat Artık İçerik Oluşturucularının Abone Sayısını Gösteriyor 3

“İçerik oluşturucu topluluğumuzdan gelen geri bildirimleri dinledik ve birçoğu, Snapchat’teki topluluklarının büyüdüğünü gösterme seçeneğine sahip olmakla ilgilendiklerini belirtti,” bu yüzden abone oluyor görünür sayılır. İçerik oluşturucular, bu özelliği kendi ayarlarından açıp kapatmaya karar verebilir.”

Şirket, platformdaki kullanıcılara kitleleri hakkında daha fazla bilgi sağlayan ve markalarla koordinasyon kurmalarına yardımcı olan içerik oluşturucu profillerini Eylül ayında tanıttı.

snapcount.0
Snapchat Artık İçerik Oluşturucularının Abone Sayısını Gösteriyor 4

Snap’ın içerik oluşturucularının büyüyen topluluklarını herkese açık abone sayılarıyla göstermek istediklerini söylemesi, markalar için ne kadar başarılı olduklarını göstermek için halka açık bir metrik istediklerini gösteriyor.

Bu ölçümleri herkese açık hale getirmek, bu sohbeti kolaylaştırır ve içerik oluşturucuların ve markaların aralarında bir anlaşmanın işe yarayıp yaramayacağını belirlemelerine yardımcı olur. Bu, Snapchat’in daha fazla etkileyicinin iş için bir fırsat gördüğü genel olarak daha yaratıcı dostu bir platform haline gelmesine yol açabilir.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler