Cuma, Nisan 26, 2024

Snapchat, Play Store’da 500 milyon indirmeyi geçti!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Son zamanlarda halka açılan Snap Inc.‘in popüler kendi kendini imha eden mesaj uygulaması Snapchat, yeni bir başarıya imza attı. Snapchat şu anda Play Store‘de 500 milyondan fazla yüklemeye sahip.

 

Aşağıdaki ekran görüntüsünde görebileceğiniz gibi, indirme sayısını tam olarak saptamak mümkün değil. Ancak uygulamanın Play Store‘daki ek bilgileri, indirme sayısınının 500 milyon ile 1 milyar arasında olduğunu gösteriyor.

 

Zaten dikkat ederseniz Facebook gibi dünya devi Snapchat‘i adeta bitirmek için pek çok hamlelerde bulunmuş ve kendi platformlarında uygulamalara başlamıştı. En son WhatsApp’da yaptığı değişiklikten sonra büyük tepkiler alan Facebook INC, ertesi gün geri adım atarak güncellemeleri geri almıştı. Snapchat ise hızla büyümeye devam ederken, sürekli güncel kalarak kullanıcıların dikkatini üzerine çekmeyi başarıyor.

snapchat play store

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler