Perşembe, Nisan 25, 2024

Sniper Ghost Warrior 3 İçin İlk Resmi Video Yayınlandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Geliştiricisi ve yapım ekibi CI Games tarafından yayınlanan Sniper Ghost Warrior 3 için ilk resmi video geldi. Hemen hemen bir dakikadan fazla olan videoda oyun içerisinden ufak oynanışlar yer aldığı gibi, yenilikler de göze çarpıyor. İşte Sniper Ghost Warrior 3‘ten ilk görüntüler.

Sniper Ghost Warrior 3 Nasıl Olacak ?

Yeni seride Gürcistan’a veya Rusya sınırlarına yakın bir yerdeki bölgede mücadele edeceğimiz Sniper Ghost Warrior 3‘te her zaman olduğu gibi bize verilen görevleri yerine getirmek için mücadele ediyor olacağız. Ancak karakterimiz Amerikalı bir keskin nişancıyı temsil ettiği için, burada tek bir seçenek sunduklarının altını çizelim.

Sniper Ghost Warrior 3‘te bir ilk olarak açık dünya oynanışı tasarımı benimsenmiş. Yani oyun içerisinde kendi yolumuzu kendimiz çizeceğimiz gibi, CryEngine grafik motoru kullanılarak geliştirilmiş. Şuan için bir dakikalık oynanış videosu yayınlanan Ghost Warrior 3’ün yeni videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler