Cuma, Nisan 19, 2024

F1 2016’nın Yeni Oynanış Videosu ve Çıkış Tarihi Yayınlandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Codemaster tarafından geliştirilen ve piyasaya sürülen Formula 1 oyununun bu seneki versiyonu F1 2016 olarak duyuruldu. Oyunun gelişmiş özellikleri, kariyer modu, şampiyonluk mücadeleleri ve yeni DLC’si ile birlikte tüm detaylar duyuruldu. Ayrıca F1 2016‘nın oynanış videosu ve kariyer moduna ilişkin detaylar da videoda değinildi.

F1 2016’da Bizleri Neler Bekliyor ?

Geçtiğimiz sene ile bu sene yayınlanan içeriklere baktığımızda Codemasters hem grafik hem de oyun içi anlamında epey bir detay eklemiş. Özellikle kariyer modunun olması ve bir amaca bağlı olarak oynamak oyuncuları daha çok bağlı kılacağı gibi, 10 sezon boyunca sürecek modlar bulunuyor.

Formula 1 deneyimini tamamen yaşamak için geliştirilen modların yanı sıra, aracı sürerken hızlandığınızda titremeleri bile en ince detaylarına kadar görebiliyorsunuz. Ekstra olarak araç ile kaza yaptığınızda tıpkı gerçek hayatta olduğu gibi araçlar paramparça olabiliyorlar. Bir diğer söylentilere göre, eğer araçla büyük bir kaza atlatırsanız, kariyer modunda hastaneye kaldırılıyor ve bir süre tedavi görüyorsunuz.

F1_2016-4

F1 2016 oyunu normal sürümü ile geleceği gibi, bir de F1 2016 Limited Edition Career Booster adı verilen bir DLC’si çıkacak. Bu paket ile birlikte kariyer modunda epey bir geliştirme ve değiştirilmeler yapılıyor. Yani F1 2016 oyuncularına çok daha üst düzey bir kariyer modu hedeflenmiş diyebiliriz. 

F1 2016 Hangi Platformlarda Olacak ?

F1 2016 PS4, PC ve Xbox One platformlarında yayınlanacak. Oyunun çıkış tarihi ise 19 Ağustos 2016 olarak belirlenmiş. Eğer F1 2016 oyununu satın alma konusunda ciddi düşüncelere sahipseniz, aşağıdaki videoları izledikten sonra karar vermenizin daha sağlıklı olacağını öneriyoruz.

 

 

 

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler