Salı, Ekim 22, 2024

Şok Marketlere RTX 4090’lı Sistem Geliyor

Zaman zaman teknolojik ürünler satmasına alıştığımız Şok market zincirinde, son dönemlerde bilgisayarlar da görmeye başladık. Fakat bu kez durum biraz daha farklı. Zira satışa sunulacak yeni kasalar, standartların bir hayli üzerinde modelleri de içeriyor. İşlerinden birinde RTX 4090 ekran kartının yer aldığını bile görüyoruz.

Yeni yayınlanan aktüel üzerinde ASUS ifadesini görüyoruz. Kasalara baktığımız zaman ise her birinin farklı şehirlerle isimlendirildiği gözüküyor. Berlin, Londra, Prag, Ankara gibi sistemler şehir isimleriyle beraber sunulmuş.

Dikkatimizi çeken asıl sistem ise “World” adı altında sunulmuş. Peki bu sistemde nasıl bileşenler karşımıza çıkıyor?

Şok RTX 4090’lı WORLD Sistem Bileşenleri Neler?

Sisteme baktığımız zaman tam anlamıyla üst seviye bir sistem olduğunu anlıyoruz. İşlemci kısmında son nesil Intel serisine yer verilmiş. Intel i9-13900K işlemci karşımıza çıkıyor.

BENZER:  MSI, COMPUTEX 2024 Büyük Açılışında YZ Çılgınlığını Ateşliyor

Bunun yanında anakart kısmında da ASUS Z790 DDR5 ATX anakart kullanılmış. Yine en dikkat çekici kısım ekran kartı bölümünde ise ASUS RTX 4090 24GB serisi var.

Şok Marketlere RTX 4090’lı Sistem Geliyor

2×16 GB DDR5 RAM ve 2 TB SSD göreceğimiz sistemin ASUS Helios ATX MidTower kasaya ve 1200W 80+ Platinum güç kaynağına sahip olduğunu belirtelim.

Bu sistemin fiyatı ise 111 bin TL olarak açıklandı. Fakat stokların tek bir adet ile sınırlı olduğunu görüyoruz. 29 Mart tarihinde satışlar yapılacak. Diğer modelleri de görsel olarak aşağı ekliyorum.

Şok Marketlere RTX 4090’lı Sistem Geliyor

silkroadgaminggentr

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Benzer Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler