Perşembe, Mart 28, 2024

Solar Ash, Çıkış Tarihi Ertelendi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Ne yazık ki oyunu bekleyenler birkaç ay daha beklemeniz gerekecek.

Annapurna Interactive ve Heart Machine, Solar Ash için bir gecikme duyurdu.

SolarAsh Haber 00

Başlangıçta 26 Ekim’de piyasaya sürülecek olan 3D üçüncü şahıs aksiyon platform oyunu bunun yerine 2 Aralık’ta PC ve PlayStation’a gelecek.

Heart Machine’e göre, stüdyo “parlamak” için oyun oynamak istiyor, bu nedenle oyuna son cila parçalarını ve hata düzeltmelerini almak için ekstra zamana ihtiyacı var. Duyuru ayrıca küresel pandeminin de gecikmede bir faktör oynadığından bahsetti.

Size oldukça mükemmel Hyper Light Drifter’ı getiren stüdyo tarafından geliştirilen Solar Ash‘te, ana dünyanızı bir kara delikten kurtarma umuduyla biyomları dolaşan bir Voidrunner olarak oynuyorsunuz.

Geniş mesafeleri kat etmek için hızınızı ve çevikliğinizi kullanmanız ve boşluklardan ve dikey boşluklardan yukarı tırmanmanıza yardımcı olacak diğer araçları kullanmanız gerekecek. Ayrıca bulutlarda gezinebilir ve “daha ​​yükseklere ve gizli yerleşim bölgelerine” ulaşmak için rayları kullanabilirsiniz.

İlerledikçe, meydan okumada artan tehlikelerle karşılaşacaksınız ve keşfettikçe ölçekleneceksiniz. Ayrıca, görevinizi sürdürmek ve dünyayı kurtarmak için anahtarı elinde tutan Ultravoid’de bulunan büyük yaratıklarla da karşılaşacaksınız.

Solar Ash, Epic Games Store üzerinden PC’de ve PS4 ve PS5’te sunulacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler