Perşembe, Nisan 25, 2024

Son Dakika: TOGG’dan Yerli Otomobil’in Yeni Görüntüsü Geldi!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yerli otomobilin tanıtılmasına sayılı günler kala Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) resmi Twitter hesabından aracın merakla beklenen ufak bir görüntüsünü paylaştı. Aslında ilk Pazartesi günü sadece farlarını paylaşan TOGG, Salı günü yan dikiz aynaları ve bugün ise ön ızgaraları ile birlikte paylaştı.

Yerli Otomobilin Tasarımı Nasıl Olacak?

Son on yıldır çıkması beklenen yerli otomobil bir türlü çıkmadı. Aralara terör olayların girmesi, ekonomik durum, darbe girişimi vs. hep erteleniyordu. Geçtiğimiz aylarda kesin olarak teknoloji ve sanayi bakanımız Mustafa Varank tarafından netleşen %100 elektrikli yerli otomobil 27 aralık Cuma günü Gebze’de tanıtılacak.


Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) resmi Twitter hesabından 23 aralıkta bir görsel paylaştı ve bu görsel aracın sadece farkları gözüküyordu. Salı günü paylaşılan fotoğrafta ise farlardan ziyade yan dikiz aynaları gözüküyordu. Dikiz aynası demek doğru mu olur bilmiyorum fakat çok ince göründüğünden dolayı büyük ihtimal ile kameralı bir sistem kullanılacak.

Yerli Otomobilin Fiyatı Ne Kadar Olacak?

Herkes yerli %100 elektrikli otomobilin ismi ve fiyatı ne kadar olacağını dört gözle bekliyor. Teknoloji ve sanayi bakanı Varank, konu ile ilgi açıklamaların 27 aralık Cuma günü Gebze’de düzenlenecek lansman’da açıklanacağını belirtti. Şimdi herkesin gözü o günde.

 

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler