Cuma, Nisan 26, 2024

Son Dakika: TOGG’dan Yerli Otomobilin Videosu Geldi!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yerli otomobilin tanıtılmasına sayılı saatler kala Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) resmi Twitter hesabından otomobilin merakla beklenen ilk ufak görüntüsünü geçtiğimiz pazartesi paylaşmıştı. Salı ve Çarşamba günleri ise aracın ufak detaylarını paylaşarak otomobili bekleyenleri heyecanlandırdı. Bugün’de TOGG’un resmi Twitter hesabından saat 14:30’da otomobilin yeni videosunu paylaştı.

Bugünde Yerli Otomobil Videosu Geldi

Yayınlanan videoda yerli otomobilin içini X Ray’li bir animasyonu gösterilmiş. Aracın pili, tekerlekleri ve motoru gözükmekte. Teknoloji ve sanayi bakanı Sayın Mustafa Varank, Cuma günü tanıtılacak aracın 3 adet modeli olacağını belirtmişti. Yayınlanan bu videoda 3 modelden birisinin SUV olacağı açık açık ortada.

Yerli Otomobilin İlk Görsel Pazartesi Gelmişti

Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG), yerli otomobil ile ilgili ilk görseli pazartesi resmi Twitter hesabından yayınlamıştı. Yayınladığı görselde aracın sadece farları belli olurken salı günü yayınladığı görselde ise aracın yan dikizleri belli oluyordu. Hatta yan dikizler aynasız mı olacak şeklinde gündem olmuştu. Dün ise yayımlanan fotoğrafta aracın ön ızgara tarafları belli oluyor.

Yerli Otomobil

3. Görsel TOGG

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler