Cuma, Nisan 26, 2024

Yerli Otomobilin Özellikleri Belli Oldu Mu?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yerli otomobilin özellikleri son 1 aydır herkes tarafından merak konusu oldu. Yerli otomobilin %100 elektrikle çalışacağının açıklanmasının ardından sosyal medyada “Yerli Otomobilin Özellikleri Ne Olacak?, Yerli Otomobil Nerede Üretilecek?” şeklinde sorular dolaşır oldu. Peki yerli otomobilin özellikleri ne olacak? Detaylar haberimizde..

Teknoloji ve sanayi bakanımız Sayın Mustafa Varank, resmi twitter hesabından paylaştığı fotoğraf ile yerli otomobilin fitilini ateşlemiş oldu. Otomobilin tanıtım tarihi olarak 27 Aralık’ı gösteren Varank, bu tarihte Gebze’de düzenlenecek olan etkinlikte yerli otomobilimiz tanıtılacak.

Yerli Otomobil Özellikleri

TOGG’dan Her Gün 14:30’da Yeni Yerli Otomobil Görseli

Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG), geçtiğimiz Pazartesi günü yerli otomobil ile ilgili ilk görseli paylaşmıştı. O günden beri her gün saat 14:30’da araçla ilgili yeni görsel yayınlıyor. İlk görselde aracın sadece farları belli olurken ikinci gün paylaştığı görselde far ve yan dikizleri belli oluyordu. Dün paylaşılan görselde ise aracın ön ızgaraları belli oldu. TOGG bugünde saat 14:30’da yerli otomobil ile ilgili bir fotoğraf paylaşacak. Paylaşacağı bu fotoğrafla birlikte otomobille ilgili daha fazla detay belli olacak.

Yerli Otomobil

Yerli Otomobilin Özellikleri Ne Olacak?

Teknoloji ve sanayi bakanı Sayın Mustafa Varank ve TOGG tarafından yerli otomobilin özellikleri ile ilgili herhangi bir açıklama gelmedi. Fakat yapılan açıklamada 27 Aralık Cuma günü araç ile ilgili bütün detaylar belli olacağını belirtti. Yerli otomobilin özellikleri, fiyatı, üretileceği fabrika vs. bütün detaylar gün yüzünde çıkacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler