Perşembe, Mart 28, 2024

Son Dakika: Yerli Otomobilin Görselleri mi Sızdırıldı?

Paylaş

silkroad gaminggentr

27 Aralık Cuma günü Gebze’de tanıtılacak olan %100 elektrikli yerli otomobil’in tasarımlarını dört gözle ve heyecanla beklerken yerli otomobilin görselleri sızdırıldı. Peki yerli otomobilin tasarımı nasıl olacak? Detaylar haberimizde…

Sanayi ve teknoloji bakanımız Sayın Mustafa Varank, geçtiğimiz aylarda yerli otomobil tanıtımı için tarih verdi fakat veriği bu tarih aksaklıklar nedeni ile 27 Aralık 2019 tarihine ertelendi. Yerli otomobil’in tanıtılmasına sayılı günler kala Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) resmi Twitter hesabından Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri 14:30’da araç için ufak detaylarda olsa görseller paylaştı.

Yerli Otomobilin Görselleri mi Sızdırıldı?

Son saatlerde kaynağı belirsiz yerlerde dolaşan fotoğrafların yerli otomobile ait olduğu tahmin ediliyor. Aşağıdaki iki adet fotoğrafa baktığımızda ön farkların bir tarafında arkalı önlü olduğunu göreceksiniz. Tıpkı TOGG’un Twitter hesabından paylaştığı görselle aynı. Bu bir reklam çalışması mı yoksa içeriden birisi mi çekti henüz merak konusu ve yetkili makamlardan henüz açıklama gelmedi.

yerli otomobil görselleri sızdırıldıEğer sızdırıldığı iddia edilen fotoğraflar doğru ise otomobilin SUV tarzı olduğu açık açık ortada. Fakat Varank, önceden yaptığı açıklamada 27 aralık Cuma günü yerli otomobilin tanıtımında 1 adet değil 3 farklı model tanıtılacağını belirtmişti. Şimdi gözler Cuma gününde!

yerli 001 yerli2

Yerli Otomobilin Fiyatı Ne Kadar Olacak?

Herkes yerli %100 elektrikli otomobilin ismi ve fiyatı ne kadar olacağını dört gözle bekliyor. Teknoloji ve sanayi bakanı Varank, konu ile ilgi açıklamaların 27 aralık Cuma günü Gebze’de düzenlenecek lansman’da açıklanacağını belirtti. Şimdi herkesin gözü o günde

 

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler